Najaarstrend: Aardse Allure

Dit najaar wil je vooral rust in huis. De wereld draait alweer op volle toeren, dus thuis ga je voor naturel tinten, aaibare stoffen en organische vormen.

25 Oktober 2021

Combineer dit met natuurlijke materialen. Of je nou gaat voor een compleet zen interieur of slechts enkele naturel tinten toevoegt: deze herfst wordt het in elk geval binnenshuis zacht en aards. Laat je inspireren.

Rust, reinheid, regelmaat

Rust in de tent, dat willen we allemaal. Je creëert het met naturel kleuren, aaibare stoffen en organische vormen die familie van elkaar kunnen zijn. Ontmoet dit vrolijke stel bolle vormen op elegante zwartstalen poten, daar blijf je toch voor binnen?

Spiegeltje aan de wand

Eenvoud hoeft niet saai te zijn. Wissel af in texturen, stoffen, wevingen en vormen die niet egaal hoeven te zijn. Daar herinnert die spiegel je elke dag aan: het is goed zo, je woonkamer is de mooiste van ’t hele land.

Onder de linde

De pracht en praal van een avondmaal, proeft in alles beter met het juiste licht. De warme verlichting van hanglamp Linde geeft je die liefdevolle gloed van wat ze op Instagram golden hour noemen. Durf te spelen met de stoelen, het hoeven niet allemaal dezelfde te zijn. Voor ieder wat wils en toch één geheel.

Boefjes

De poefjes weten elkaar altijd te vinden. De poef is een ideaal hybride meubelstuk: in te zetten als decoratie met een tijdschrift of een vaas erop, of als vlugge zetel voor ongeduldige boefjes. Een absolute musthave voor het jonge gezin.

Meer informatie: www.karwei.nl

Reacties