Multi-inzetbare pronkjuwelen voor verzamelaars

Clean living is al even in opmars. Toch vinden velen het moeilijk in te haken op die trend.

28 November 2019

In een huis moet geleefd worden, en daarbij hoort ook het uitstallen van favoriete collector’s items, zoals een eerste parfumflesje van Dior. De collectie bar carts van Ethnicraft en zusterbrand Notre Monde zijn must-haves als het gaat om stijlvol etaleren.

Lucy's parfumcollectie

Lucy is zonder twijfel het pronkstuk uit de collectie. De ronde bar cart in spiegelglas weet in elke ruimte een plekje te veroveren. De brons- of houtskoolkleurige varianten geven het interieur dan weer een glamoureuze upgrade. 

Het ontwerp is perfect geschikt om in de badkamer, slaapkamer of kleedkamer parfumflesjes of beauty producten op uit te stallen. In de woonkamer kun je er op charmante wijze je karaffen met sterke drank op presenteren.

Dixon's passie voor kunst

Dixon is de handigheid zelve. Voor hobbyisten is deze kanjer het neusje van de zalm. Etaleer je collectie op de bar cart en verplaats deze snel en handig naar elke plek in je huis. De glazen bladen zijn gemaakt van solide materiaal en makkelijk te onderhouden. Even genoeg van je hobby? Gebruik de cart dan als fancy bijzettafeltje in de woonkamer. 

Een warme kompagnon

De natuureiken Kompagnon is de ideale metgezel voor een gezellig avondje thuis. Bij een filmavondje met manlief dient hij als snack carrier. Voor een avondje à la Komen Eten bevoorraadt het barwagentje de gasten rijkelijk van bijpassende dranken. Liggen de sociale avonden even stil? Gebruik hem in de keuken als extra opbergruimte voor fruit, groenten en kruiden.

De Oak Kompagnon is een tijdloze investering en past bij elke interieurstijl.