Met die winterse kou willen we allemaal gauw terug naar binnen! Of toch niet? 

Stoov® maakt die avondjes buiten ineens wel heel aantrekkelijk met de introductie van de Woolly, een originele Stoov® warmtedeken van witte of zwarte wol.

07 Oktober 2018

Heerlijk stijlvol, lang, superzacht, en natuurlijk net zo warm als andere Stoov kussens. En omdat de zomer maar doorging en doorging konden we ook nog aan een ander product werken, met mooie kleuren en stevige stoffen en verkrijgbaar in twee maten: de Ploov.

De techniek in alle Stoov® producten is hetzelfde: het kussen herbergt een oplaadbare accu die maximaal 18 Watt energie verbruikt en die ervoor zorgt dat de warmte via infrarood verspreid wordt. De temperatuur van het warmtekussen kun je op alle kussens zelf instellen.

Zowel de Ploov als de Woolly staan nu al bekend om hun hoge knuffelgehalte. Oprichter en bedenker van Stoov®, Teun van Leijsen vertelt: ,,Nu we Stoov® op heel veel terrassen en op heel veel boten geïntroduceerd hebben, vonden we het ook tijd voor een exemplaar voor thuis, een kussen dat je lekker op je bank kunt leggen of een deken waarmee je een nog groter deel van je lijf kunt verwarmen. Op die manier kunnen we echt impact maken: de verwarming kan een graadje minder, dat is goed voor iedereen!’’

Stoov is al drie jaar dé leverancier van mooi vormgegeven warmtekussens, voor buiten en binnen. Zowel voor horeca als voor particuliere interieurs heeft Stoov de beste producten. Vanaf nu kun je als consument ook voor alle producten in onze webshop terecht.

Wil je een Ploov (kussen) of Woolly (warmtedeken) ontvangen om hem een maand te kunnen testen? Neem dan contact op via hello@stoov.com of 030-7519716. Meer informatie over Stoov® vind je op www.stoov.com.

De Ploov is verkrijgbaar vanaf €79, de Woolly vanaf €149.

Anderen bekeken ook