Met deze trendkleuren loop je geen blauwtje

Donkergroen en -blauw als trendkleuren voor het najaar

01 November 2019

Bij Marc Jacobs, Brandon Maxwell en Carolina Herrera zagen we de rijke kleuren opduiken op de catwalk, en ook in het interieur kan je dit jaar niet om donkergroen en -blauw heen. Woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers in deze diepe tinten ogen luxueus en brengen rust in huis. Zowel neutraal als opvallend, complementair als contrasterend - de trendkleuren zijn een match voor elke smaak.

In combinatie met neutrale kleuren zorgt blauw voor een ontspannen sfeer. Verschillende variaties blauw gaan perfect bij bruin, beige, crème en grijs, en zeker met wit vormt het een klassiek en gesmaakt duo. Een combinatie die doet denken aan de zee en rust brengt in je slaapkamer, woonkamer of badkamer. Kies voor donkerblauw en voeg in één klap diepte toe aan je interieur.

Groen is niet alleen de kleur van de natuur, maar ook van vernieuwing. Steek je interieur in een nieuw jasje en ga met groen en blauw voor een trendy designstatement in huis. Wil je maar één kleur, dan krijg je met groen een levendig effect, terwijl donkerblauw een erg hippe uistraling heeft. Met een combinatie van blauw en donkergroen breng je de ruimte volledig in balans.

Liever een subtielere trendtoets in huis? Deze woonaccessoires in sterke en krachtige kleuren stralen harmonie en optimisme uit. Met een vleugje groen of blauw op de muur, de grond of het meubilair haal je buiten naar binnen, wat zorgt voor een rustgevend effect.

 

Reacties