Meest verkochte artikelen woonwebshops

Ter inspiratie voor je interieur zou je door woonboekjes kunnen bladeren. Wat ook kan, is het bekijken van de meest verkochte artikelen op woonwebshops.

Guido van Loon 02 Juli 2020

Zo krijg je een globaal beeld van de laatste trends. Interieur liefhebbers kopen bepaalde items immer niet voor niets massaal in! Ook deze zomer zijn er weer bepaalde items die feilloos de bovenhand nemen. En de meest verkochte artikelen op woonwebshops op dit moment? Die lees je hier!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën. Niet alleen geven ze natuurlijk licht af, dienen ze zowel als zonwering als ter decoratie, zijn ze eenvoudig schoon te maken, én hebben ze nauwelijks tot geen onderhoud nodig, maar ook zijn ze op maat te maken. Houten jaloezieën zijn op dit moment massaal te zien, en niet zonder reden. Een jaloezie op maat kleedt je ramen namelijk tevens direct aan, en hoeft niet eens zo duur te zijn. Met de nodige voordelen van dien, staan de houten jaloezieën daarom bovenaan de meest verkochte artikelen op woonwebshops.

Decoratie voor op de bank

Naast de jaloezieën, die een warme sfeer in huis brengen, houden we deze zomer ook van een warme sfeer op de (tuin)bank. Een gezellig interieur vraagt daarbij om warme materialen en tinten, waarbij kussens niet kunnen ontbreken. Kussentjes, evenals kleedjes, zorgen al snel voor een totaal andere look in je huis of tuin, waardoor je woning of tuin al een stuk uitnodigender oogt. Ook in de zomer! Waar je in de winter kunt variëren met wat warmere kleurtinten, printjes en velvet stoffen, kun je in de zomer door middel van lichtere tinten ook prima met dekentjes en kussens de juiste sfeer creëren.

Groen, groener, groenst

De planten trend van vorig jaar is, ook dit jaar weer, zonder twijfel blijven hangen. Naast mooie, houten jaloezieën en frisse decoratie voor op de (tuin)bank, worden ook planten en plantenpotten massaal verkocht. Het lijkt er dan ook op alsof we steeds meer verlangen naar een groen huis, en een groene tuin. Groen, groener, groenst! Één plant neemt de bovenhand, namelijk de stippen plant. Niet alleen maakt deze plant je woning een stuk groener, ook dient hij als een hippe accessoire. De stippen plant, waarvan de echte naam ‘de begonia maculata plant’ is, doet het erg goed en is makkelijk te verzorgen. Daarnaast heeft de plant verschillende kleurtjes, waardoor hij geweldig staat in een terracotta pot, die je optioneel ook nog een leuk kleurtje zou kunnen geven voor een optimaal resultaat!

Reacties