Lolita Lempicka Edition d’Art

Ter gelegenheid van het 120 jarig jubileum introduceerde Maison Berger Paris in september 2018 de Lolita Lempicka collectie.

09 November 2019

Maison Berger Paris heeft zich voor dit huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor het eerst in de historie is er een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van “Mon Premier Parfum” van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren. De unieke know-how van Maison Berger Paris is opnieuw volledig tot zijn recht gekomen in deze bijzondere collectie. Het resultaat: een verfijnde, vrouwelijke en sensuele huisparfum die zich kenmerkt door elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonka boon, karamel en romige houtsoorten.

Tot deze collectie behoorde al de Lampe Berger, parfumverspreider met sticks en een geurkaars. Dit najaar is de Lolita Lempicka collectie uitgebreid met een giftset van de parfumverspreider met sticks tevens in combinatie met een geurkaars, ook nieuw in deze collectie zijn de car diffusers in goud en gun metal met het herkenbare Lolita Lempicka design.

Giftset Lampe Berger € 65,-
Parfumverspreider met sticks € 29,95
Premium bouquet met sticks € 49,95
Vegan geurkaars 40 branduren € 49,95
Car diffuser inclusief navulling € 16,95
Navulling car diffuser € 7,95
Giftset Parfumverspreider met sticks en geurkaars € 29,95

Limited Edition

In navolging op het succes van de Lolita Lempicka collectie introduceert Maison Berger Paris nu, speciaal voor de feestdagen, een exclusieve Edition d’Art collectie (limited edition). Deze royale modellen, volledig uitgevoerd in hoogwaardig kristal worden gekenmerkt door de esthetiek van de Lolita Lempicka collectie en zijn verkrijgbaar in een transparante en blauwe variant. Een delicate tak van een klimop in satijn-goudkleurig tin decoreert de Lampe Berger. Dit verfijnde, delicate model is 100% handgemaakt. Er is eveneens een parfumverspreider met sticks in beide kleuren verkrijgbaar.

Prijs Lampe Berger Edition d’Art € 900,-
Prijs Parfumverspreider met stick Edition d’Art € 750,-

Over Lolita Lempicka

Lolita Lempicka is een mode-ontwerpster en een parfum designer uit Frankrijk.  Een getalenteerde, romantische enverfijnde vrouw. Ze startte haar merk “Lolita Lempicka” in 1983. Ze creëerde haar eigen collectie met de hulp van haar man en later haar 3 dochters, van wie er één in New York woont en voor het merk zorgt in de Verenigde Staten. In 1997 onthulde de ontwerper haar meest gedurfde project: Mon Premier Parfum. Een ware ode aan de vrouwelijkheid met zijn hebzuchtige, sensuele en verslavende tonen. Het parfum was meteen een succes en werd een wereldbestseller.

Tegelijkertijd koppelde de ontwerper zich aan merken als Cacharel en ontwikkelde exclusieve collecties voor hen. Haar stijl weerspiegelt haar als een rijke, mysterieuze en gepassioneerde persoonlijkheid. Sterker nog, het biedt vrouwen unieke geuren met zeldzame kwaliteiten door een zachte vrouwelijke stijl, met een nieuw betoverde aard, geïllustreerd door zijn embleem “klimopblad”.

Informatie bij: www.maison-berger.nl 

Reacties