Lolita Lempicka

Niet op je huid maar in je huis

27 April 2019

Maison Berger Paris introduceert een collectie die samen met Lolita Lempicka is ontworpen. De collectie bevat een Lampe Berger, gelimiteerde geurkaarsen en een parfumverspreider met sticks. De hele collectie is geïnspireerd op de iconische parfumfles in de vorm van de appel in facetgeslepen glas. Verkrijgbaar in blauwpaars en transparant. De producten zijn voorzien van het Lolita Lempicka logo in gouden opdruk. De Lampe Berger heeft een opvallende opengewerkte goudkleurige dop.

Maison Berger Paris heeft zich voor zijn huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor de eerste maal in de historie is er namelijk een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van “Mon Premier Parfum” van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren.

Dit fruitige parfum is verfijnd, vrouwelijk en sensueel en bevat elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonka boon, karamel en romige houtsoorten.

Verkooprijzen

Giftset Lampe Berger: € 65,-
Parfumverspreider met sticks: € 29,95,-
Premium bouquet met sticks: € 49,95
Navulling 200 ml voor parfumverspreider met sticks: € 12,-
Vegan geurkaars, 40 branduren: € 49,95

Ga voor meer informatie naar www.lampeberger.nl