Krachtige breekbaarheid

Een nieuwe serie glaswerk die Theresa Rand voor blomus heeft ontworpen.

01 Maart 2019

De serie is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren en wordt gekenmerkt door een kleine voet en slanke kelk. De collectie heet Flow en is zowel sprankelend nieuw als doordacht klassiek.

Theresa Rands nieuw glaswerk Flow ontstijgt de tafel op een voetje. De reeks bestaat uit een laag waterglas, een hoger longdrinkglas en een karaf. Onderdelen met een strak en innovatief ontwerp. Een combinatie van tijdloosheid en vernieuwing, kenmerken die ook voor de twee kleuren gelden: een karakteristieke rookkleur en de gouden amberkleur dull gold.

Blomus en Theresa Rand zorgen met Flow dat de tafel kan worden gedekt met opvallende glazen die een prachtige aanvulling vormen op de aankleding. De ontwerper kan de diverse mogelijkheden van dit breekbare materiaal gebruiken om een product te maken met de gewenste dikte en uitstraling. Dit geldt ook voor de kleuren, glas kan immers worden gemaakt in alle denkbare tinten.

Therese Rand wilde ook een karaf toevoegen aan haar Flow-collectie. Haar complete ontwerp moet de klassiek gedekte tafel op smaakvolle en kleurrijke wijze complementeren.

Flow is vanaf maart verkrijgbaar bij retailers en via www.blomus.com

Reacties