Foto: abonnement

Ken je de volgende abonnementen al?

De 10 gekste, grappigste én handigste dingen waar je tegenwoordig een abonnement op kunt nemen.

Tegenwoordig hebben we op steeds meer dingen een abonnement. Nu hebben we het niet alleen over de krant, je telefoon, je internetprovider en een streamingdienst of drie, maar ook over abonnementen op andere zaken. De bloemenabonnementen en maaltijdbox-abonnementen kende je waarschijnlijk al. Maar ken je de volgende abonnementen ook al?

Voor mensen die tijd willen besparen of stiekem gewoon een beetje pakketjesverslaafd zijn bestaan er de volgende leuke, handige en een tikkeltje opmerkelijke abonnementen:

 1. Onderbroeken
  Of je nu een echte onderbroekenverzamelaar of een onderbroekenverslijter bent, met een onderbroekenabonnement kom je niets te kort. En… je hoeft de deur niet meer uit!
 2. Sokken
  Deze valt een beetje in dezelfde categorie als hierboven en is met name leuk voor de echte verzamelaars. Bij dit abonnement ontvang je namelijk elke maand een vers paar sokken in je brievenbus. Dat wordt dus lekker variëren met de leukste printjes en kleurtjes aan je voeten! 
 1. Panty’s
  Dit is er dan weer eentje die we best goed begrijpen, want panty’s gaan helaas toch veel minder lang mee dan de gemiddelde sok. En het is ons helaas al behoorlijk vaak gebeurd dat er een ladder in de panty bleek te zitten en we geen reserve hadden liggen. Een panty-abonnement zou op dit soort momenten toch wel heel handig zijn. Ook leuk: naast je standaardpanty kun je je ook nog laten verrassen met een verrassingspanty. Glitters, patroontjes, lekkere kleurtjes… niets is te gek! 
 1. Kaarsen
  Deze vinden we stiekem wel heel leuk en handig: een kaarsenabonnement bij Qaars. Want we weten allemaal dat een huis toch net wat gezelligheid mist wanneer de kaarsjes uit staan. Balen dus als ze op blijken te zijn en de winkels zijn gesloten! Met een kaarsenabonnement kan je dat echter niet gebeuren. Nu branden wij ze persoonlijk het liefst het hele jaar door, maar we kunnen ons voorstellen dat er genoeg mensen zijn die in de zomer (bijna) geen kaarsen branden. Gelukkig kun je heel gemakkelijk tussendoor je abonnement opzeggen of pauzeren. 
 1. Scheermesjes
  Zowel handig voor dames als heren, want haren groeien als kool en mesjes worden minstens zo snel bot. Erg handig als je standaard een voorraad in huis hebt die ook nog eens maandelijks netjes wordt aangevuld!

 2. Toiletpapier

  Vind jij het nog altijd ietwat ongemakkelijk om met een groot voordeelpak toiletpapier bij de kassa te staan of over straat te lopen? Natuurlijk nergens voor nodig, maar toch is dit voor sommige mensen toch echt wel een uitkomst: een toiletpapierabonnement (3x woordwaarde!). Alleen nu nog iemand zien te vinden die het pakket voor je aanneemt…

 3. Chocolade
  Jawel, dat lees je goed. Je kunt een chocoladeabonnement afsluiten. Klinkt geweldig en gevaarlijk tegelijk, toch?!

 4. Condooms
  Of je nu bang bent om mis te grijpen of hier gewoon liever niet voor naar de winkel wil gaan, een condoomabonnement is de oplossing. En ook wel zo fijn: ze worden discreet verpakt.

 5. Zonnebrillen
  Een tikkie overdreven wat ons betreft, want hoeveel zonnebrillen heb je nodig in het “altijd zonnige Nederland”? Daarnaast lijkt het ons ook niet al te duurzaam, maar he… je kunt wel élke maand voor slechts €10 de show stelen met een nieuwe zonnebril!

 6. Koffie
  Een echte koffieliefhebber wil natuurlijk áltijd voldoende ‘fuel’ in huis hebben. Is supermarktkoffie uit de aanbieding in grote voordeelverpakkingen niks voor jou? Dan kun je ook een koffieabonnement nemen bij je favoriete koffiedealer.

Reacties