Foto: 2021/graham-brown-kerst-interieur-inspiratie.jpg

It’s beginning to look like a bright Christmas

Voor Kerstmis 2021 liet Graham & Brown zich inspireren door de ‘expressive’ trend.

Met een touch nostalgie en kinderlijk genot, nodigt deze trend uit tot verschillende individuele stijlen en een persoonlijke creatieve flair. Kerst 2021 zal zich kenmerken door bijzondere kerstversieringen waarbij vrolijke kleuren een prominente rol spelen.

Het beste resultaat ontstaat als er aparte combinaties van verschillende materialen en gemengde stijlen worden gebruikt, van hip, uniek en retro tot Scandinavisch en trendy. Kortom een design en interieur dat tot de verbeelding spreekt. Dit zijn de kenmerken van deze 'expressive' trend, creativiteit krijgt de vrije loop en het interieur weerspiegelt de individuele persoonlijkheid.

Paula Taylor, senior stylist en trendspecialist bij Graham & Brown: "De behoefte om uit te drukken hoe we ons voelen, wordt dit seizoen groter. We zullen een vleugje nostalgie in het decor zien met een verlangen naar de goede oude tijd, benadrukt met een eigentijdse twist. We zullen deze inclusieve, 'alles mag'-stijl blijven zien, met gedurfde kleuren die voor extra feestvreugde zullen zorgen."

Bij interieurontwerpen is kleurentheorie een prominente focus geworden, met de overtuiging dat specifieke kleurenschema's en ontwerpen de stemming kunnen beïnvloeden. Heldere kleuren brengen een kinderlijk geluk terug, dat doet denken aan jeugdige speelse onschuld, terwijl blauw en groen ons kalmeren en geel ons zal opwinden. Dit jaar verwachten we een mix van alle kleurenschema's te zien die een 'iedereen is welkom'-sfeer creëren.

Toegepaste producten

Behang:

Verf:

Meer informatie: www.grahambrown.com 

Reacties