Het perfecte huwelijksgeschenk

De Maison Berger Paris MR. & MRS. Collectie, ontworpen door Jonathan Adler,  bestaat uit een Lampe Berger geurkaars, parfumverspreider en een auto diffuser.

24 Oktober 2020

De collectie is geïnspireerd op een gewaagde grafische interactie tussen zwart en wit. Hier zijn mannelijk en vrouwelijk, tegenovergesteld en tegelijk complementair aan elkaar. Deze objecten zijn een eerbetoon aan het genie van Dali, die de snor vertegenwoordigt, en aan Misia Sert, zijn geliefde en zijn muze, die de lippen vertegenwoordigt.

Zwart en wit, twee grafische en moderne kleuren die tegenover elkaar staan, spelen een essentiële rol in het interieur. Deze items vormen een ideaal huwelijksgeschenk en zijn de perfecte decoratie in elke moderne woning, home-office, winkel of kantoor. Er zijn twee nieuwe huisparfums die deze collectie compleet maken, te weten: Terre Sauvage (fris en houtachtig) en Envolée D’Agrumes (citrusachtig en verfrissend).

De MR. variant van de Lampe Berger en parfumverspreider met sticks is zwart gelakt, met een mat zwarte ring en dop en een witte opdruk. Ook de MR. geurkaars heeft een mat zwarte lak met witte opdruk. Het parfum Terre Sauvage is speciaal ontwikkeld voor MR. en is een even krachtig als veroverend en luchtig huisparfum. De MRS. is precies tegenovergesteld en is mat wit gelakt met een zwarte opdruk. De MRS. Lampe Berger en parfumverspreider met sticks hebben een glanzend aluminium ring en dop. Het huisparfum Envolée D’Agrumes is speciaal ontwikkeld voor MRS. en is een vibrerend huisparfum met uitgesproken frisse tonen.

Verkoopprijzen
Maison Berger Paris Lampe Berger MR. & MRS.: € 45,-
Maison Berger Paris Parfumverspreider met sticks MR. & MRS.: € 34,95
Maison Berger Paris Geurkaars MR. & MRS: € 29,95
Maison Berger Paris Auto diffuser met 1 navulling MR. & MRS.: € 16,95

Reacties