Het autoparfum van Maison Berger Paris

Maison Berger Paris heeft het perfecte Vaderdag cadeau

14 Mei 2019

Vanuit de kennis van de Lampe Berger heeft Maison Berger Paris ook autoparfums uitgebracht. Een aantal van de heerlijke en vertrouwde huisparfums zijn daarom nu ook te ervaren in de auto.

Het autoparfum van Maison Berger Paris zorgt voor een aangename parfum in de auto. Het parfum wordt verspreid door een metalen diffuser met een mooie vormgeving. Een design object voor iedere auto. Middels een clip wordt hij gemakkelijk op de ventilator in de auto bevestigd. Voor elk model en elke parfum is tevens een navulling verkrijgbaar, deze zijn per 2 verpakt. Het autoparfum heeft een diameter van 4,6 cm en geeft gedurende 4-6 weken een heerlijk parfum af.

Aroma Collectie

Dit model is uitgevoerd in mat nikkel en wordt geleverd met de geuren Energy of Happy. Deze ruiken verkwikkend en verfrissend en geven energie.

Anti-odeur collectie

Deze diffuser is uitgevoerd in de kleur gun-barrel en wordt in combinatie met de geuren anti-odeur tobacco (houtachtig) en anti-odeur animaux (fruit- en bloemachtig) geleverd. Deze variant zal onaangename en ongewenste luchtjes van bijvoorbeeld sigaretten en honden maskeren.

Zomer collectie

Dit nieuwe model is uitgevoerd met een prachtig rosé goud effect, deze uitvoering komt met het nieuwe zomer parfum Coco Monoï.

Bestsellers collectie

Deze uitvoering in chroom heeft 8 parfums: Etoile d’Orient, Savon d’autrefois, Zeste de Verveine, Jasmin Précieux, Vanille Gourmet, Soleil d’Ylang, Vent Océan en Pétillance Exquise.

Navullingen

De parfums van bovenstaande collecties zijn tevens verkrijgbaar als navulling. De navullingen zijn per 2 verpakt. Nieuw zijn de navullingen voor parfums Caresse de Caton, Paris Chic, Linge Frais & Fleur de Citronnier.

Verkoopprijs

Autoparfum inclusief navulling € 14,95
2 keramische navullingen € 5,95

Ga voor meer informatie naar: www.lampeberger.nl

Reacties