Foto: 2018-12/Hema.jpg

Haal kerst in huis met HEMA

Wil jij dit jaar de show stelen met kerst? Dan versier je samen met HEMA jouw huis voor de mooiste tijd van het jaar.

Van lama’s in de boom tot rendieren op tafel. Alles kan met kerst! De nieuwe kerstcollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel of via hema.nl.

Hema kerst

Multicolor fun collectie

Met onze multicolor collectie maak je op een speelse manier jouw kerst een stuk gezelliger. Naast de basisproducten, zoals ballen, hangers, slingers en een piek, kunnen we dit jaar ook met kerst niet om de lama heen. In de vorm van een hanger of in een sneeuwglobe en gecombineerd met een kleurrijke sombrero, cactus of vogel. Je kunt het zo bont maken als je zelf wil. Ook komt de lama terug in onze nieuwe DIY-collectie. Een ruime keus aan losse decoratie artikelen maakt het mogelijk je eigen kerstbal of mason jar te ontwerpen.

Traditionele kerstdecoratie

Ook dit jaar bevat het kerst assortiment een ruime keuze aan kerstdecoratie in de traditionele kleurlijnen. De kleurthema’s zilver, blauw-goud en rood-wit zijn goed vertegenwoordigd met allerlei losse hangers, slingers, pieken en basis kerstballen. Nieuw dit jaar zijn de losse kerstballen in verschillende designs voor elke stijl, met stip, paillet of kraal. Ook nieuw zijn de gouden letter hangers. Naast alle letters van het alfabet zijn deze hangers ook verkrijgbaar in de vorm van een ster, rendier en kerstboom.

 

Hema kerst


Verlichting

Zonder lichtjes, geen kerst. HEMA heeft daarom een uitgebreid kerstassortiment aan verlichting, van verlichtingssnoeren tot een verlicht rendierhoofd. Alle HEMA kerstverlichting is LED verlichting, waardoor het laag is in energieverbruik en tot wel 20 keer langer mee gaat. De LED verlichting is verkrijgbaar in zowel warm licht, wit licht en gekleurd licht. Tevens werkt een groot deel van de collectie op batterijen, waardoor de verlichting makkelijk overal te plaatsen is. Nieuw in de collectie is de verlichte stolp met kerstboom en rendier, verkrijgbaar in goud en wit. Ook nieuw zijn de metalen ster en kerstboom hanger. Deze hangers zijn omwikkeld met LED lampjes en werken op batterij.

Hema kerst

Inpakken maar

De creatieveling kan ook dit jaar weer lekker losgaan met de HEMA kerst inpakcollectie. Passend bij de thema's zilver, rood-wit, blauw-goud en multicolor, zijn allerlei knutsel en inpak artikelen ontwikkeld. Ga aan de slag met cadeauzakjes, kleine en grote cadeaudozen, washitape, lint, stempels en confetti. Zo maak je jouw cadeau pas echt speciaal. Niet zo veel tijd, dus zoek je een makkelijke manier om een cadeau in te pakken? Maak jouw cadeau helemaal af met onze cadeautasjes die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten.

Hema kerst

Aan tafel

Met HEMA versier je jouw gehele huis. De decoratie van de kersttafel mag dus niet vergeten worden. De collectie bevat diverse servetten en tafelkleden, verkrijgbaar in FSC mix papier. Daarnaast zijn er leuke houten cocktailprikkers, handig papieren wegwerpservies en papieren rietjes. Maak het af met de bijpassende kerstartikelen uit onze wooncollectie. Wit servies met gouden of witte strepen of stippen, gouden servetringen in de vorm van een ster, wijn en water glazen met gouden sterren en een snijplank in de vorm van een ster. Maak ook jouw kerstdiner helemaal af met HEMA.

Reacties