Freistil nieuws 2019 

Lekker loungen in je eentje met je favoriete boek. Of plof knus neer met z'n tweeën om een serie te kijken.

07 Februari 2019

Freistil 135: Een bankeiland om plots op te landen

 

Een heerljke plek om op te zitten, liggen, te hangen, en genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een dienblad voor lekkere hapjes en drankjes. Het is allemaal mogelijk met de freistil 135. Voor gezinnen, koppels en alleenstaanden. Een bank, een ligbed en alles daartussenin. Freistil 135 is niet echt een eiland. Het is meer in archipel die je eenvoudig in verschillende vormen kunt omzetten. Deze bank is gemaakt door het jonge designteam KaschKasch uit Keulen, die zich specialiseren in intuïtieve oplossingen voor gemengde woonsituaties.

Freistil 135 heeft een stevige bekleding en een lage rugleuning voor verschillende zit- en ligposities. Dit bankconcept daagt je uit om het op te eisen en in te zetten als je eigen schateiland. Verkrijgbaar met acht verschillende poten en verschillende prachtige stoffen.

Freistil 183: Herlancering van de transformerende bank

Je kunt de freistil 183 met recht een transformerende bank noemen. freistil 183 staat open voor nieuwe opstellingen en kan zo een nieuw beeld of gevoel aannemen. Voor de herlancering verschijnt deze freistil-klassieker met nieuwe contournaden en zachtere bekleding. Toen mensen meer ruimte nodig begonnen te hebben voor laptops en andere elektronische apparatuur, hebben we nieuwe manieren bedacht om banken te transformeren. Er is nu een opbergsysteem dat aan de bank kan worden bevestigd of zelfs erin kan worden geïntegreerd. Op verzoek kan een van de kussens vervangen worden met een tafelblad, om zo dingen recht te houden. Je wil tenslotte niet dat er iets omvalt.

Freistil 141: Het laatste nieuws over "de bank zoals ik hem wil"

Liefhebbers van vrijheid en een autonoom leven zullen de nieuwe kenmerken van het freistil 141-concept zeker op prijs stellen. Mensen vonden het al heerlijk om deze bank mee naar huis te nemen. En nu biedt hij nog meer vrijheid, als je tenminste weet wat je wil. Je kunt de brede zijleuningen gebruiken om je boeken, breigerei of gewoon je armen op neer te leggen. Als je van een goed uitzicht houdt, kun je nu uitkijken naar een derde zithoogte. En wie verliefd is op stijl, kan kiezen uit dertien verschillende poten. De keuze is helemaal aan jou.

www.freistil-rolfbenz.com