Fleur je Brabantia strijkplank op met Orla Kiely

Het toonaangevende Nederlandse interieurmerk Brabantia zet de bloeiende samenwerking met de Ierse ontwerpster Orla Kiely voort.

30 September 2018

Haar Flower Oval Stem print fleurt de nieuwste Brabantia strijkplank en strijkplankovertrek op. De overtrek met bloemmotief in zwart, creme en oranje is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met een strijkplank met Solid Steam strijkijzerhouder. Een hot item!

Prima print

Fleur je strijk op met de Orla Kiely Flower Oval Stem strijkplank. Deze bloemige beauty meet 124 x 38 cm en is in hoogte verstelbaar van 69 tot 96 cm. De Solid Steam strijkijzerhouder is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Er passen gewone en stoomstrijkijzers op van maximaal 150 mm. Met het stabiele werkvlak, kinder- en transportslot en stevige beschermende anti-slip doppen is deze strijkplank ergonomisch, veilig en slim. En met de hartverwarmende Orla Kiely strijkplankovertrek hoef je hem niet te verstoppen!

Cover up

Dol op Orla Kiely, maar heb je al een Brabantia strijkplank? Trakteer jezelf op een Orla Kiely hoes! Dat is niet alleen leuk, maar ook verstandig. De Orla Kiely strijkplankovertrek heeft namelijk een 100% katoenen toplaag, waarop je strijkijzer soepel glijdt. De schuimlaag van 2 mm daaronder zorgt ervoor dat je genoeg druk kunt zetten om die irritante kreukels voorgoed weg te krijgen. Natuurlijk past deze overtrek perfect op de Brabantia strijkplanken maat B (124x38cm). De koordbinder en snelspanner houden de overtrek altijd strak. Echte flower power!

Sjors Eerens, Category Manager Laundry Caring: “Met deze fleurige Orla Kiely strijkplank en overtrek wordt strijken een beetje leuker.”

Orla Kiely en Brabantia: een florerende samenwerking

Orla Kiely is een internationaal bekende ontwerper, die haar liefde voor patronen, kleuren en texturen uitdraagt sinds 1995. De in Londen werkzame Ierse is door The Guardian omgedoopt tot ‘the Queen of Prints’. Haar retro lifestyle-collectie omvat alles van kleding tot meubels en werd in 2015 uitgebreid met een print voor de Brabantia Retro Bin. Nu komt er dus nog een strijkplank bij.

Sjors Eerens, Category Manager Laundry Caring: “Orla Kiely’s prints zijn rustgevend en helemaal van nu. We zijn blij en trots dat onze strijkplankovertrek nu het doek is voor deze bijzondere kunstenares.”

De Orla Kiely Flower Oval Stem strijkplankovertrek heeft 2 jaar garantie. Alle Brabantia strijkplanken hebben 10 jaar Brabantia garantie.

Brabantia producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoud- en keukenspeciaalzaken en de Brabantia webshop. Precies weten waar de Orla Kiely strijkplank en overstrek te koop zijn? Neem contact op met de verkoopafdeling van Brabantia of bezoek onze website: www.brabantia.nl