Feest van kristal

Koud water, verrukkelijke wijnen en sprankelende champagne staan centraal bij het nieuwe kristallen glaswerk van Blomus.

14 Oktober 2019

De Fuum collectie onderscheidt zich door eenvoud en kleurgebruik en bestaat uit glazen voor water, witte en rode wijn, coupes en flûtes voor champagne en een mooi bijpassende karaf.

Een glas voor elke gelegenheid

De Fuum collectie is leverbaar in de kleuren nomad, fungi en smoke. Het glaswerk oogt delicaat en elegant op tafel. Het waterglas heeft een ronde basis en lijkt bijna te zweven, de perfecte tegenpool voor de wijn- en champagneglazen. De champagneflûte oogt slank en elegant naast de twee wijnglazen en het coupeglas past daar perfect tussenin. Elk glas is zo gemaakt dat er optimaal kan worden genoten van de rode, witte en sprankelende aroma's. Het coupeglas is ideaal voor martini's, margarita's en daiquiri's of om desserts in te serveren.

Fuum is ontwikkeld in Italië en is gebaseerd op de uitgebreide kennis van de Italianen over wijn en wijnaccessoires. De Italiaanse supervisie heeft geleid tot een collectie van zuiver kristal. De geur van wijn komt in dit materiaal veel beter tot zijn recht dan in gewoon glas. De glazen op een voet zijn uit één stuk vervaardigd om het risico op scheurtjes of breken te minimaliseren.

Fuum is te koop op www.blomus.com en bij geselecteerde winkeliers.

Verkoopprijzen
Waterglas, set van 4 € 39,80
Witte wijnglas, set van 4 € 59,80
Rode wijnglas, set van 4 € 59,80
Champagne coupe, set van 4 € 59,80
Champagne flute, set van 4 € 59,80
Karaf met kurk € 34,95

Reacties