Feest op tafel

Brabantia introduceert draagbare Nic broodtrommel

12 Oktober 2019

Goed nieuws voor iedereen die van brood én een opgeruimde keuken houdt: broodtrommelgigant Brabantia komt met een draagbare broodtrommel om je brood, bolletjes of muffins in te bewaren en te serveren. De nieuwe Nic broodtrommel heeft een mooi bamboe deksel en een handig handvat waarmee je hem makkelijk meeneemt naar de tafel voor je binnen-picknick.

Makkelijk in de keuken, mooi op tafel

Of je nou gezellig aan tafel zit met je familie of een moment voor jezelf hebt, aan een mooie tafel smaakt alles net even lekkerder. De nieuwe Brabantia Nic broodtrommel maakt het dekken van de tafel een makkie. Dankzij de handige draagbeugel staat je brood zo op tafel. En de bamboe bovenkant van het deksel maakt je ontbijtje helemaal een feestje. De broodtrommel is groot genoeg voor een heel brood, de geribbelde onderkant zorgt voor ventilatie. Natuurlijk krijg je 5 jaar garantie op deze toptrommel.

Tara Kusters, category manager Food Enjoyment “Of je nou snel even wat wilt eten of op je gemak met je familie ontbijt, deze broodtrommel is het helemaal!”

Nic broodtrommel heeft 5 jaar garantie en service. Hij is verkrijgbaar vanaf oktober. Neem contact op met onze verkoopafdeling of kijk op www.brabantia.com voor meer informatie.

Reacties