Foto: Brabantia-strijkplankovertrek-1

Even stoom afblazen

Brabantia lanceert nieuwe collectie strijkplankovertrekken

Maakt niet uit hoe hoog die berg strijk ook is, je bent sterk genoeg om hem te bedwingen. Net zo sterk als de looks van de nieuwe strijkplankhoezen van Brabantia. In industrieel Denim Blue en Black en luchtige Spring Bubbles passen deze hoezen perfect bij de tijd en je strijkplank! De unieke hoezen zijn vanaf april verkrijgbaar in 4 maten.

Rock die strijk!

De nieuwe strijkplankhoezen hebben de vertrouwde Brabantia-kwaliteit in industriële nieuwe kleuren. Style je strijkplank in de nieuwe kleuren Denim Blue, Denim Black en Spring Bubbles. Alle hoezen hebben een 100% katoen bovenkant. De schuimlagen eronder helpen je om perfect te strijken. Glad, sterk en volledig geschikt om wat rock 'n roll aan je huishouden toe te voegen.

Skinny fit

De nieuwe hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen op alle bestaande Brabantia strijkplanken. Welke maat strijkplank je ook hebt, alle hoezen hebben de perfecte strakke pasvorm, dankzij de koordbevestiging en het gepatenteerde ontwerp.

De nieuwe Brabantia strijkplankhoezen en strijkplanken zijn vanaf april te koop. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of ga naar www.brabantia.com.

Reacties