Ethnicraft komt met indrukwekkende nieuwigheden op Maison&Objet en IMM

Dat Ethnicraft gelijk staat aan hoogstaande kwaliteit is geen nieuws. Wel nieuws? Vier eettafels, een buffetkast en enkele geüpdatete designs.

07 Januari 2019

Stuk voor stuk puike nieuwigheden die ze met veel plezier voorstellen op M&O Parijs en IMM Keulen.

Aan tafel: vier nieuwe eettafels

Nexus

De Nexus eettafel staat symbool voor Ethnicrafts vakmanschap. De optelsom van de simpele en effen lijnen creëert een serene eenheid.

Facette

Net zoals de bijpassende Facette stoel, steunt de Facette tafel op een geometrisch vormgegeven onderstel. De ruwe lijnen en het contrast tussen materialen doen denken aan het brutalisme.

Mikado

Ronde tafels zijn weer helemaal in, en dat weten ze bij Ethnicraft ook. De ovalen vorm van Mikado zorgt voor extra gezelligheid en brengt je dichter bij je tafelgenoten.

Profile 

De verschillende onderdelen van Profile lijken zacht op elkaar te rusten, maar samen creëren ze een stevig geheel. De visuele rust die Profile uitstraalt brengt balans in elke ruimte.

Stoelen 2.0 

 

Bestsellers met een zachte touch

De stevigheid en elegantie van het design maken dat de Bok chair één van Ethnicrafts bestsellers is. Nu kan je de populaire stoel ook laten afwerken met een kussentje.

Statement krukken 

De DC collectie ontleent zich perfect om af en toe eens te experimenteren met verschillende materialen. Al blijft de nieuwe, verhoogde barkruk - zonder of met rugsteun - wel trouw aan de typische luchtige lijnen van de originele DC stoel.

De buffetkast die de spotlight steelt

Shadow sideboard

De Shadow buffetkast is gemaakt om in de spotlight te staan. Ook hier zorgt het contrast tussen het hout en de metalen poten voor een stijlvolle look. De Shadow trekt gegarandeerd alle aandacht naar zich.