Elegante matraskussens, handgemaakt in Nederland

Het nieuwe Nederlandse merk Milouna introduceert elegante matraskussens (palletkussens) met superieur zitcomfort.

25 Juni 2018

Stoer en stijvol, gemaakt van mooie, sterke stoffen, met strakke piping en
elegante knoopjes zowel voor binnen- als buitengebruik. Milouna kussens worden met de hand gemaakt door vakmensen die stijlvolle print- gedessineerde en effen stoffen op ambachtelijke wijze combineren met een kwaliteitsvulling. Hierdoor zitten Milouna kussens precies goed en blijven ze langdurig in vorm.


Decoratief en duurzaam design

Matraskussens van Milouna zijn opvallend decoratief en van hoge kwaliteit door de prachtige
stoffen en de zorgvuldige, ambachtelijke maakwijze. De fabricage vindt plaats in Nederland; niet alleen uit oogpunt van duurzaamheid, maar ook vanwege de constante kwaliteit. Karien Ris, oprichter Milouna: “Wij hebben in ons land ambachtslieden die hun vak zo goed verstaan dat het niet nodig is voor de productie van onze kussens over de landsgrenzen heen te gaan.” De stof van deze collectie loungekussens komt van gespecialiseerde producenten uit Spanje en de UK. Zij combineren een traditionele werkwijze met een vooruitstrevende visie op design.

 

De huidige collectie van Milouna kent een effen en een grafische lijn. Binnen de gehele collectie voeren zachte, geweven stoffen de boventoon. De matras- of palletkussens hebben een standaard maat van 120 x 80 cm. Exact de maat van een pallet waardoor ze perfect passen binnen de pallet (tuin)meubelentrend. De kussens zijn 14 cm dik en komen met knopen in bijpassende, of op verzoek in een afwijkende kleur.

Verkoopinformatie:

Milouna kussens van 80 x 120 cm zijn verkrijgbaar voor €425 via www.milouna.com. Afwijkende maten en het op de foto getoonde metalen frame zijn op verzoek te bestellen door contact op te nemen met info@milouna.nl.

Reacties