Een reis rond de wereld met Wedgwood Wonderlust

Kleurrijk theeservies met speciaal geselecteerde, bijpassende theeën.

20 Juli 2018

Verhalen, patronen, smaken en kleuren komen samen in de nieuwe Wonderlust collectie van het premium lifestylemerk Wedgwood. Het drinken van thee en het genieten van bijzondere theemomenten zitten al eeuwenlang vervlochten in de Britse cultuur en lifestyle. Wonderlust is geïnspireerd op de historie en de wonderen van het reizen.

De Wonderlust collectie vindt zijn oorsprong in verschillende bestemmingen op de route van Europa tot Azië - de historische 'Grand Tour'. Er zijn zes verschillende ontwerpen die ieder een bepaalde plek op de wereld symboliseren. Bloemen hebben in de geschiedenis van Wedgwood altijd een belangrijke rol gespeeld, zo ook in deze collectie. Het Wonderlust theeservies is versierd met diverse eigentijdse en kleurrijke bloemenpatronen, die zowel de traditionele Britse tuinen als de exotische bloemen uit het Verre Oosten representeren. Het servies is verpakt in een luxe, lichtblauwe gift box, perfect om cadeau te geven.

Bijpassende theeën

De bijpassende theeën zijn van zeer hoge kwaliteit en speciaal samengesteld door Wedgwoods tea curator Bernadine Tay. Ze zijn, net als de rest van de collectie, geïnspireerd op de historische 'Grand Tour', reizen en culturen. Ze bevatten unieke blends van theebladeren, fruit en kruiden afkomstig van diverse continenten. De rijke, verfijnde smaken en aroma's nemen je mee op reis naar een bijzondere bestemming of moment.

De Wonderlust collectie bestaat uit theekoppen en -schotels, mokken, schaaltjes, ronde en rechthoekige borden en thee. Prijzen servies: vanaf € 40,-*. Prijs thee: € 17,-*.

Reacties