Een oase van licht

Heel veel variatie in de nieuwe collectie van Blomus.

Er zijn diverse mogelijkheden om het buitenleven te veraangenamen en je tuin of balkon om te toveren in een plek waar je onder alle weersomstandigheden kunt vertoeven. Blomus vindt het belangrijk om buitenverlichting te ontwerpen die het aantrekkelijker maakt om naar buiten te gaan. Ook in de winter als tuin, balkon of de vrije natuur grotendeels vanuit warme huiskamers worden bekeken.

Een zee van vlammen
Klein, middelgroot of groot? Eén of meer? Je kunt alle kanten op met de nieuwe collectie van blomus. Lumino en Fuoco zijn lage, komvormige kandelaars gemaakt van robuust materiaal met een klein flikkerend vlammetje in het midden. Kandelaars die door het formaat bijzonder geschikt zijn voor je terras, entree of een klein balkon.

Piedra is een moderne, strakke windbestendige kandelaar met licht dat naar de hemel reikt in een cilindervormig glas. Het glas geeft zicht op de grote stompkaars en beschermt de vlam tegen de wind. Piedra is gemaakt van zwart fiberstone en transparant glas en is een combinatie van kracht en breekbaarheid. Een smaakvol design met een knipoog naar het verleden. Piedra is verkrijgbaar in vier formaten.

De fakkel Barra is anderhalve meter hoog en is ideaal voor in grote tuinen, langs lange oprijlanen of in de vrije natuur. Barra lijkt op een aangestoken lucifer door de heldere vlam en de combinatie van mat staal en een zwarte stok. Door de hoogte is Barra al van ver te zien en kunnen ook grote tuinen volledig worden verlicht.

Lumino, Fuoco, Piedra en Barra zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via blomus.com.

reacties
anderen bekeken ook

Kerstdecoraties (zelfklevend)

Achterwand voor je Kerstdorp

Sierkussens van wolvilt

Leuke Paas DIY: haak zelf een Paashaasje

Sandra van Koningshoven

Fit de zomer in: 6 x de beste fitnessapparatuur voor thuis

Sandra van Koningshoven

Met deze vijf planten kun je niets fout doen!

Jaimy van de Wal
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie