Foto: Klokbox-2

Een huidvriendelijk nieuwjaar met Klok 

Klok: een compleet assortiment was- en reinigingsmiddelen zonder parfums en kleurstoffen 

De was- en reinigingsmiddelen van Klok zijn niet alleen ecologisch, maar ook huidvriendelijk. Veel mensen zijn overgevoelig voor bepaalde stoffen in wasmiddelen en reinigers. Bekende allergenen zijn parfum en kleurstoffen. Klokproducten bevatten geen parfums en kleurstoffen en zijn zo samengesteld dat je huid optimaal wordt gerespecteerd. Met de nieuwe Klokbox stap je nu in een keer over op een verantwoord schoon 2019.

Klok heeft een compleet assortiment was- en reinigingsmiddelenzonder parfums en kleurstoffen. Ter kennismaking heeft het merk een voordelige Klokbox samengesteld. Hiermee kun je in het nieuwe jaar met vertrouwen de was doen, je badkamer en keuken reinigen en de vaat wassen.

Informatie

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok: meer dan 25% korting en geen verzendkosten.

De Klokbox bestaat uit de volgende Klok-producten:

  • Klok waspoeder wit
  • Klok pow(d)er dose kleur
  • Klok vloeibaar wasmiddel Kleur
  • Klok afwasmiddel 500ml
  • Klok vaatwastabletten
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen. 

Daarnaast zijn Klok vaatwastabletten en afwasmiddelen gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label. Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een nieuw label dat het klanten gemakkelijker maakt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd.

Reacties