DIY tips voor het opbergen van je sieraden

Je sieraden opbergen; waar doe je dat? Niet alle opbergers zijn echt mooi, dus waarom maak je het niet zelf? Lees hier onze diy tips.

Guido van Loon 19 Juni 2018

Kettingen

We zien sowieso dat er steeds meer (oud) hout gebruikt wordt bij DIY-projecten dus waarom ook niet bij het opbergen van sieraden? Hang er een paar mooie knoppen in om je kettingen aan op te hangen en je kunt aan de slag! Erg leuk bijvoorbeeld om je kettingen aan op te hangen.

Oorbellen

Neem een fotolijstje of schilderijlijstje en lijm er kurken in. Je zet het lijstje neer en prikt vervolgens je oorbellen er in.

Armbanden

Deze tip kwamen we tegen bij onze zoektocht naar leuke diy-opbergers: gebruik gewoon twee (lege) flessen. Je kunt ze zelfs aan de binnenkant verven voor een leuk effect! Stop er vervolgens een kurk in en leg de armbanden er om heen.

Horloges

Als basis de opberger hiervoor kun je een theedoos gebruiken (waar je theezakjes in opbergt). Maak vervolgens 'kussentjes' waar je je horloge omheen doet. Je koopt hiervoor gewoon textiel vulmiddel met leuke printjes!

Op zoek naar leuke bandjes? Wat vind je van deze Cluse horlogebanden?

Ringen

Pak een oud boek (dat je niet meer van plan bent te gaan lezen) en plak een aantal pagina's aan elkaar. Doe dit op zo'n manier dat je hier je ringen tussen kunt klemmen. Origineel en hartstikke leuk. Zo ben je ze nooit meer kwijt!

Heb jij nog leuke tips? Laat het ons weten in de reacties bij dit bericht.

Reacties