Foto: Bloemendoennl

Deurboeketjes: de mistletoe 2.0

Een complimentje hang je deze kerst aan de deur

Under the mistletoe

We kennen allemaal wel die ene miiieeerzoete (of méééga awkward)filmscene, waar twee mensen volgens Amerikaanse traditie onder de mistletoe staan.En er niks gebeurt. Nou, wees gerust, deze kerst pakken we het anders aan en komt Mooi wat bloemendoen.nl met een eigen versie: deurboeketjes. Niet om onder te zoenen, maar juist om een vriend, vriendin, moeder of buurman een blijk van waardering of een complimentje te geven. Lekker veilig en wel zo gezellig in deze tijd.

Deurboeketjes: de mistletoe 2.0

Een complimentje hang je deze kerst aan de deur Laten we even eerlijk zijn: wanneer heb jij voor het laatst iemand een compliment gegeven? Als je daar lang over moet nadenken, dan is het te lang geleden. En dat terwijl het dopaminegehalte door het dak gaat bij het ontvangen van een compliment. Dat gun je je vriend, vriendin, moeder of buurman toch? Met een deurboeketje wordt het wel heel makkelijk voor je gemaakt. Vraag je bloemist op de hoek of maak er zelf een. Hang ‘m aan de deur van degene die wel een compliment kan gebruiken, bel aan en let the magic happen.

De symboliek spreekt

Vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden of om ze uit te spreken, laat de bloemen het werk voor je doen. Mooi wat bloemen doen.nl tipt de Lisianthus, de Orchidee of de Amaryllis voor in het boeket. Met de Lisianthus spreek je namelijk je dankbaarheid en waardering uit, met de Orchidee vertel je hoeveel waarde je hecht aan jullie vriendschap en met de Amaryllis geef je aan dat je zo trots als een pauw bent op de ander. Denkoutside the vase Op dit moment kunnen we niet zomaar bij iedereen ‘even’ langs gaan.Tough times. Om de tijd op een creatieve manier door te komen, maak je je eigen deurboeketje. Check deze en deze link om outside the vase te leren denken, steek je handen uit je mouwen en voel de kerstgedachte (en complimenten) binnenstromen.

 

Reacties