De elegante Ora collectie van Stelton

De twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter de Ora collectie, door zijn harmonieuze en organische uitstraling.

21 Februari 2021

Het ontwerpconcept was om een ??reeks producten te creëren die niet uit alledaagse voorwerpen bestaan, maar juist designer items zijn die een leven lang meegaan. De Ora collectie omvat schalen en kandelaars in verschillende vormen en wordt dit voorjaar uitgebreid met prachtige vasen.

Ora speelt met de contrasten tussen eenvoudig ruw staal, zachte organische vormen en kalmerende kleuren. Deze synergie van vormen en materialen resulteert in een warme, minimalistische elegantie.

De matte buitenkant en glanzende binnenkant van de Ora vasen creëren een spel van licht en reflectie, onderbroken door de karakteristieke stalen rand. Deze rand geeft een verrassende dimensie aan de zachte vormen. De schalen zijn verkrijgbaar in drie maten en twee verschillende kleur collecties.

Met de eindeloze combinatiemogelijkheden kun je precies die sfeer creëren die je wilt. De vele elementen maken Ora tot een perfect cadeau voor de designliefhebber die tijdloos design en hoge kwaliteit waardeert.

Ora vasen

Materiaal: RVS met poedercoating
Kleuren: Dusty rose, powder / Dark powder, powder
Dusty blue, midnight blue / Neo mint, midnight blue
Afmetingen: Small Ø 15,6 x 17 cm / Large Ø 18,2 x 20 cm
Prijs: € 79,95 / € 99,95

Meer informatie: www.stelton.com

Reacties