Foto: 2021/brabantia-vaderdag-tips.jpg

Brabantia geeft 5 tips voor vaderdag

Brabantia geeft graag een paar tips voor een origineler cadeau. En nog een bijkomend voordeel: Deze cadeaus helpen het huis op orde te maken.

Op zondag 2O juni is het wéér Vaderdag. Vaderdagcadeaus zijn vaak hetzelfde en weinig creatief. Een paar sokken, parfum of toch maar weer en fles wijn? Brabantia geeft graag een paar tips voor een origineler cadeau. En nog een bijkomend voordeel: Deze cadeaus helpen het huis op orde te maken.

Tip 1. Strijkplanken

De stoere strijkplankhoezen van Brabantia zijn verkrijgbaar in 3 stoere kleuren: Spring Bubbles, Denim Black en Denim Blue. Je koopt ze inclusief stijlvolle zwarte strijkplank of los. Welke maat strijkplank je ook hebt, alle hoezen hebben de perfecte strakke pasvorm, dankzij de koordbevestiging en het gepatenteerde ontwerp.

Tip 2. Stoere kitchen tools

Vaders genieten nog meer van koken met het nieuwe Brabantia Profile keukengereedschap. Een complete collectie van bijna 60 stijlvolle keukenhulpjes, messen en snijplanken in tijdloos metaal en zwart of beukenhout. Duidelijke lijnen, puur design en de hoogste kwaliteit - de nieuwe Profile collectie laat chefs watertanden! De strakke en stijlvolle Profile keukenaccessoires in metaal, kunststof en hout zijn meer dan mooi. De haast professionele kwaliteit spreekt de chef-kok in je vader aan, terwijl de combinatie van roestvrij staal en kunststof zorgt voor makkelijk koken en schoonmaken. De Profile-collectie bestaat uit bijna 60 keukenhulpjes. Handig voor je eigen keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes.

Tip 3. Handig rek voor de afwas

Ook al hebben de meeste Nederlandse vaders een vaatwasser, afwas doen ze ook nog steeds. Wist je dat 70% van de mensen in Vlaanderen, Engeland en Spanje zelfs (bijna) elke dag afwast? En haast 21% vindt het fijn om te doen! Brabantia maakt het nog leuker met twee nieuwe superhandige inklapbare afdruiprekken in Dark Grey en Light Grey en een zachte siliconen gootsteen mat in Dark Grey. Op het grote rek kun je maar liefst 17 borden kwijt, en het heeft twee uitneembare bestekbakjes en ophangruimte voor 4 wijnglazen. Het standaardformaat rek heeft één bestekkorf en plaats voor maximaal 13 borden. Allebei hebben ze een losse lekbak, zo blijft je werkblad droog. De handige ribbels zorgen voor lucht onder je vaat. De mandjes voor het drogen van bestek en keukengerei zijn los, waardoor je je bestek (en het rek zelf) makkelijk opbergt.

Tip 4. Sort & Go - afval scheiden zo gepiept

Zet vader altijd de vuilnis buiten? Of loopt hij meerdere malen naar het sorteerstation in de buurt? Scheiden van afval wordt steeds eenvoudiger - maak je eigen sorteerstraat met de vrolijke kunststof Sort & Go-afvalemmers in verschillende maten en kleuren. Een hele familie van vierkante afvalemmers voor het scheiden, verzamelen en vervoeren van je afval. Deze slimme bakjes en bakken zijn er in zes maten en vier kleuren. Zet ze in een la, in een hoek of hang ze aan de muur. Alles wat je nodig hebt om je eigen systeem op te zetten voor het scheiden van afval.

Tip 5. Stoer drooghek

Het natuurlijk drogen van de was hoeft niet af te hangen van een tuin of groot terras! Met dit HangOn droogrek kan vader de was overal in huis kwijt. Gemakkelijk op te zetten en weer weg te bergen, beter voor je wasgoed en de planeet. Een geweldig rek verkrijgbaar in de kleuren White, Matt Black of Metallic Grey. Dankzij de slimme stang, 25 meter droogruimte en 8 haken voor kleerhangers verrekt handig voor de praktische vader!

Meer informatie: www.brabantia.com

Reacties