Brabantia brengt natuur in huis met Flatback+ pedaalemmers

Brabantia’s populaire FlatBack+pedaalemmers zijn er nu ook in een exclusieve coating.

17 September 2018

Brabantia’s populaire FlatBack+pedaalemmers zijn er nu ook in een exclusieve coating in steenhard Mineral Infinite Grey, industrieel Mineral Concrete Grey en zonnig Mineral Golden Beach. De nieuwe Mineral-afwerkingen voelen als steen en geven een ruwe, natuurlijke uitstraling aan de ruimtebespaarders.

Sterke finish

Een strakkere keuken? De strakke en ruimtebesparende FlatBack+pedaalemmers passen precies. Met hun rechte achterkant en sterke uitstraling geven ze stijl en ruimte aan je keuken. De 30 en 40 liter FlatBack+pedaalemmers zijn er in zes flatterende kleuren: White, Passion Red, Matt Steel Fingerprint Proof en het nieuwe ‘aardige’, krasbestendige Mineral Infinite Grey, Mineral Concrete Grey en Mineral Golden Beach coating. Een sterke finish!

Aan je voeten

FlatBack+pedaalemmers openen bij de lichtste aanraking van je voet, en het slim ontworpen scharnier voorkomt dat het deksel de muur raakt. Alle pedaalemmers sluiten fluisterstil en hebben een zachte handgreep om ze makkelijk mee te verplaatsen. Afvalzakken verwisselen is ook al zo simpel: zet de binnenemmer vast in de hoge stand en hopla. Opgeruimd staat netjes dus, met de FlatBack+ pedaalemmers.

De nieuwe FlatBack+pedaalemmers zijn verkrijgbaar in 30- en 40-liter versies vanaf september 2018. Je krijgt er standaard 10 jaar garantie op. Er zijn precies passende PerfectFit afvalzakken voor wie de afvalzak graag uit het zicht houdt. En natuurlijk zijn de FlatBack+pedaalemmers Cradle to Cradle gecertificeerd op niveau Brons – weer een stap richting 100% product recycling.

Brabantia producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoud- en keukenspeciaalzaken en de Brabantia webshop. Precies weten waar de Flatback+ te koop is? Neem contact op met de verkoopafdeling van Brabantia of bezoek onze website: www.brabantia.nl

Brabantia flatback