bloomon viert de liefde met feestelijke valentijnscollectie

Bloemendesigns in zoete pastelkleuren om cadeau te geven: tijdens de maand van de liefde vult bloomon haar online 'floral shop' met extra sierlijke designs.

12 Februari 2021

De bloemstylisten van bloomon vonden inspiratie in het opgetogen gevoel van verliefdheid, en de gracieuze sfeer van Parijs; de stad van de liefde en de haute couture. De valentijnscollectie van bloomon bestaat uit frisse en ontluikende designs in zoete pastelkleuren die gemakkelijk eenmalig te bestellen zijn. Een opbloeiende liefde, je rots in de branding of beste vriend(in): verras de liefste mensen in je leven met een verse bos bloemen of luxe droogbloemen op een voetstuk. In de online shop vind je diverse 'floral gifts' om de liefde te vieren.

1. Mono 'Rose' (NIEUW)

Met de gloednieuwe Mono biedt bloomon nu ook een lijn aan waar één type bloem in de spotlight staat. Speciaal voor Valentijnsdag heeft bloomon de Mono 'Rose' ontworpen: een klassieker in een nieuw jasje. Het design is geïnspireerd op de kleurrijke macarons uit Parijs en bestaat uit sterke rozen van Nederlandse bodem in luxe pasteltinten. De keramische cone vaas in zachte blush-tint kun je optioneel toevoegen aan je bestelling.

2. Valentine's Edition

De Edition van bloomon is een extravagante bos waarmee je echt kunt uitpakken. De Valentine's Edition is een luxueuze en feestelijke bos, rijkgevuld met onder andere de stijlvolle Clarkia Salmon en de eerste bloesemtak van het seizoen: de Japanse sierkwee. Het cadeau is helemaal compleet met de luxe bijpassende vaas, die de stylisten van bloomon speciaal voor dit design hebben toegevoegd aan de collectie.

3. Flowergram 'Lucky Love'

Met de Flowergram valentijnseditie 'Lucky Love' verras je je valentijn met een cadeau op de deurmat. De Flowergram is gevuld met de mooiste droogbloemen op een rij inclusief houten podium met negen staanplaatsen voor de droogbloemen. Het speelse design 'Lucky Love' bestaat uit onder andere de roos 'Memory lane', een krachtige Dahlia, een perzikroze Delphinium en een romantische violier (Matthiola), speciaal voor bloomon gedroogd. De Flowergram is luxe verpakt en wordt door de brievenbus bezorgd.

4. Flowerstone 'Eternal blush'

Voor de liefhebbers van zachte kleuren en natuurlijke materialen is de Flowerstone een perfect cadeau. De lange, elegante droogbloemen op een voetstuk van keramiek zijn een waar kunstwerk in elke ruimte. De valentijnseditie 'Eternal blush' is een romantisch design gevuld met de vurige Amaranthus, sierlijke Delphinium ajacis, luchtige Limonium, Nigella seed pods en een roos die speciaal voor bloomon is gedroogd. De keramische steen - exclusief ontworpen door bloomon en handgemaakt door Royal Goedewaagen - met staanplaatsen voor droogbloemen is met de hand geverfd in een stijlvolle blush-tint.

De valentijnscollectie van bloomon is verkrijgbaar vanaf € 19,95 en te bestellen vanaf 1 februari via bloomon.nl/valentijn. Bezorging op Valentijnsdag is mogelijk tegen een meerprijs. Alle prijzen en mogelijke leveringsdata staan vermeld op de website.

Reacties