bloomon presenteert nieuwe collectie voor feestseizoen

De nieuwe seizoenscollectie van online bloemenservice bloomon - speciaal samengesteld voor de wintermaanden en feestdagen.

23 Oktober 2019

Twee verschillende bossen vormen het middelpunt van komend feestseizoen: de een in uitgesproken, felle kleuren als fuchsia en knalrood, de ander in een uitgebalanceerde mix van roze, dieprood en champagnetinten. De zorgvuldige samenstelling van bijzondere seizoensbloemen en -takken vormen een uitbundig, maar tegelijkertijd stijlvol, chic en elegant geheel. Eenmaal in de vaas pronkt de bos als een echt bloemkunstwerk in je interieur. Zet hem in de hal om gasten een verbluffend welkom te heten, op de eettafel tijdens een feestelijk diner of op de salontafel om vanaf de bank van te genieten.

 Anton van Duijn, Style Director van bloomon: "De periode rond de feestdagen is voor velen hét moment om het interieur nog meer warmte en gezelligheid te geven met sfeervolle decoratie. Een uitgesproken bos bloemen in feestelijke kleuren haalt op een stijlvolle manier vrolijkheid in huis, terwijl het buiten donker en koud is. We combineren voor deze feestcollectie de kerstklassiekers zoals Amaryllis, Ilex takken, rode rozen en Eucalyptus met een aantal onverwachte gasten zoals Leucadendron, Clarkia, Anigozanthos en Salix katjes. Geen enkele steel is hetzelfde; zoals onze klanten gewend zijn."

Do it yourself

Speciaal voor deze kerst heeft bloomon twee DIY's om te laten zien welke mogelijkheden er nog meer zijn om bloemen tot hun recht te laten komen en je uit te dagen creatief te zijn. Bloemen kunnen bijvoorbeeld in een doorzichtige kerstbal sieren of samengebonden worden tot een indrukwekkende bloemenkroonluchter als pronkstuk boven de tafelsetting.

Meer informatie: bloomon.nl

Reacties