Foto: 2022/bloomon-luidt-de-lente-in-met-ontluikende-designs.jpg

bloomon luidt de lente in met ontluikende designs

Online bloemist bloomon brengt met verfrissende voorjaarsdesigns een ode aan de lente: hét seizoen waarin alles opnieuw begint.

De bloemstylisten van bloomon hebben zich laten inspireren door de nieuwe energie van ontluikende lentebloemen. Elke bos is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en je stil te laten staan bij de rijkdom van het voorjaar.

Style Director Anton van Duijn

"Met onze nieuwe voorjaarsboeketten willen we je de magische schoonheid van de lente laten zien. Elke bos is zo ontworpen dat je elke bloem van alle kanten kunt bewonderen. Verwacht ontluikende stelen in zachte crèmekleuren en aantrekkelijke pastel- en perziktinten. Elegante freesia's, weelderige bloesemtakken zoals de Japanse sierkers, en sierlijke Franse tulpen: elke bos is samengesteld met de beste bloemen van het voorjaar."

Pasen 2022: feestelijke designs voor de paastafel

Speciaal voor de paasdagen inspireert bloomon met feestelijke designs voor de gedekte paastafel. Verse bossen gevuld met populaire paasklassiekers en ontluikende voorjaarsbloemen, en luxe droogbloemen op een voetstuk in zachte voorjaarstinten. De ster van de paascollectie is de Easter Edition: een echte eyecatcher op de gestylde paastafel en het perfecte cadeau om indruk mee te maken. Speciaal voor de Easter Edition lanceert bloomon een bijpassende vaas van keramiek in blush-tint.

Art Director Ferdinand Belfor

"Geef je paastafel dit jaar alle aandacht en pak uit met flamboyante boeketten en stijlvolle paasdecoratie. Mix & match natuurlijke materialen en versier de tafel met enkele bloemen in minivaasjes: de perfecte finishing touch voor je paastafel. Als stralend middelpunt hebben we de Easter Edition ontworpen, gevuld met vele favorieten van het voorjaar zoals de feestelijke Eremurus, luxe tulpen en de klassieke Forsythia-tak. Een echt vrolijk lentegevoel met een combi van roze en zachtgeel!"

De voorjaarsboeketten zijn vanaf € 24,95 te bestellen op bloomon.nl - de paascollectie is beschikbaar vanaf eind maart. Prijzen zijn inclusief bezorging, met uitzondering van levering op zondag.

Reacties