string(1) "a"

blomus: musthaves voor de thuisbar

Voor een goede thuisbar waar de lekkerste cocktails worden geserveerd zijn flair, goede recepten en de beste ingrediënten vereist, maar ook de juiste tools.

19 Oktober 2021

Met dit in gedachten lanceert blomus een nieuwe reeks must-have items voor de thuisbar. Zo heb je alle tools die je nodig hebt om klassieke en nieuwe drankjes te shaken en roeren binnen handbereik en wordt ieder feestje onvergetelijk.

De barset van blomus bevat een makkelijke wijnopener, een wijnkoeler in een elegant minimalistisch design en een shaker met bedrukte afmetingen voor de meest populaire dranken. De set bevat ook een rond dienblad voor het serveren van de drankjes, een flesopener, een zeef en "ijsblokjes" van staal, die natuurlijk niet smelten, waardoor je de blokjes kunt hergebruiken voor de vele drankjes die komen.

De blomus barset is verkrijgbaar in elegant roomwit of klassiek zwart, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste past bij je inrichting van de keuken, eetkamer, terras of zwembad.

Ook is de barset ontworpen om de bestaande serviesseries van blomus perfect aan te vullen, waaronder de RO serviesserie ontworpen door Theresa Rand en de FUUM glasserie, die verkrijgbaar is in drie verfijnde kleurkeuzes.

Tea-Jay

Bereid snel en eenvoudig heerlijke ijsthee met blomus Tea-Jay. Met deze ijstheemaker zet je sap, siroop, fruit en thee om in een heerlijke ijsthee. Zodra de hete thee over de ijsblokjes wordt gegoten, smelten de ijsblokjes en kan de ijsthee direct worden geserveerd terwijl de theeblaadjes gescheiden blijven in het reservoir.

Meer informatie: de.blomus.com 

Meer van Blomus
Reacties