Foto: 2018-12/Blomus.jpg

Blomus lanceert nieuwe herfst- en wintercollectie

De nieuwe blomus herfst/winter collectie, is wederom een mix van edele metalen, hout en textiel.

Ook is er interessante samenwerking voor de badtextiellijn met Uchino - één van Japans meest toonaangevende fabrikanten van handdoeken en een co-branding met het Deens bedrijf Kvadrat.

Sivo

Deze collectie kussens is gerealiseerd als gevolg van een samenwerking met het vooraanstaande Deense merk Kvadrat. Beide merken streven een hoge kwaliteit na en de collectie heeft als designkenmerk een tijdloos klassiek stofontwerp. Ieder kussen combineert twee verschillende textielsoorten, zo krijgt iedere kant zijn eigen visuele en tactiele uitstraling. Het kleurpallet is zacht, uitgebalanceerd en ingetogen. Het nodigt uit om nieuwe individuele interieurlook te creëren, ton-sur-ton of juist met accenten. Prijs: vanaf € 79,00.

Ovalo

Vazen heb je nooit genoeg. De handgemaakte Ovalo vazen van blomus zijn uitgevoerd in hoogwaardig gekleurd glas in blauw, groen of grijs en kunnen naar keuze in transparant of matglas worden uitgevoerd. Er is een smal hoog model en een lager ovaal model. De vazen zijn gemaakt van elegant, gesatineerd glas. De verschillende kleuren en maten zorgen dat je makkelijk kunt mixen en matchen. Prijs: € 54,95 of € 59,00.

Tapijten Pura & Perla

De tijdloze Pura tapijten zijn er in twee designs en vier kleuren die zo levendig zijn dat ze opvallen en tegelijk toch heel ingetogen zijn waardoor ze eigenlijk in ieder interieur passen. Vervaardigd uit wol katoen. Pura is in verschillende maten verkrijgbaar: 70 x 130 cm € 119,--,140 x 200 cm € 349 en 200 x 300 cm € 699,- Perla is een collectie wollen tapijten. Een dik, zacht, wollen pool voelt zacht aan de voeten. Ook hier zijn drie maten leverbaar 70 x 130 € 249,-, 140 x 200 cm € 600,- en 200 x 300 cm € 1499,-.

www.blomus.com.

Reacties