Foto: brabantie-zomer-tips

7 Tips om dat relaxte zomergevoel vast te houden

Mis je dat vrije, zwoele zomergevoel ook al? Met deze tips houd je toch je zonnige humeur vast, zelfs als de herfst begint.

Tip 1: Mealprep in het weekend

Ben je die laatste mooie avonden liever buiten, dan binnen in je keuken? Bereid maaltijden in het weekend, dan heb je doordeweeks in no time het eten op tafel! In deze blog over mealprepping laten we je zien hoe je dat doet. Bonustip voor maximaal voorbereidingssucces - zorg ervoor dat je de tools hebt om alles uit een kooksessie te halen. Zorg dus voor voldoende potten, pannen en snijplanken, wat tijd- en ruimtebesparende tools en genoeg potten en bewaarbakjes om je culinaire creaties in te bewaren. Een goede reden om jezelf te trakteren op onze Tasty+tools, Profile tools en mooie bewaardozen!

Tip 2: Kleren klaar

Voelt het alsof je wekker altijd veel te vroeg afgaat? Trakteer jezelf op een paar extra minuten in bed door de avond ervoor je outfit te kiezen. Hang je setje aan ons fantastische Linn-kledingrek om te zien hoe items bij elkaar staan en om ze kreukvrij houden. Met een vest of legging kun je je favoriete zomerkleding dragen, zelfs als het wat frisser is.

Tip 3: Hoor de zomer

Dat ene nummer dat je aan je vakantie doet denken, die track die je bij die barbecue hoorde, of toen je ging zwemmen... Muziek is een geweldige manier om je favoriete zomerherinneringen weer tot leven te brengen. Aan de slag met een zonnige afspeellijst dus! Zet een koptelefoon op en dans rond je droogmolen terwijl je de was ophangt, zing jezelf door de strijk en kweel tijdens het koken voor een zonnige stemming. #enjoythedoing

Tip 4: Smaak van de zomer

Houd de smaak van de zomer levend - kweek, stek of hergroei je eigen kruiden. Munt bijvoorbeeld. Of je favoriete Italiaanse kruiden, zodat je je vakantiegerechten opnieuw kunt maken. Ontdek hoe je groenten en kruiden gemakkelijk kunt laten groeien vanuit restjes. Klik hier en lees meer over onze ReGrow-kit!

Tip 5: Ga erop uit

Sip dat de zomer voorbij is en je binnen moet blijven? Hoeft niet! Je kunt meer buiten doen dan je denkt. Zoals strijken of je maaltijden voorbereiden. Ook leuk: neem je Nic-broodtrommel mee voor een lunch in picknickstijl. Zolang het niet regent, kun je naar buiten. En dat geldt ook voor je wasgoed - droog je was buiten aan een Brabantia droogmolen en geniet extra van die heerlijke geur van schone was.

Tip 6: Lok jezelf

Moeite met opstaan? Een ochtendritueel waarvoor je wel wakker wilt worden, maakt het veel makkelijker om vroeg uit bed te komen. Dus, wat dacht je van een ochtendyoga-routine? Een ochtendrun? Een uitgebreide douche of een droomontbijt? Een beetje me-time helpt je om makkelijker de ochtendspits thuis door te komen! Plan voor een echt ontspannen ochtend voldoende tijd voor het ontbijt en om je klaar te maken, vooral als je kinderen hebt.

Tip 7: Vind je happy place

Kalm blijven is makkelijker in een nette omgeving. Met een opgeruimde slaapkamer en badkamer maak je van je huis een happy place. Voorkom uitpuilende kasten en bergen kleren op stoelen door een mooi kledingrek zoals onze Linn neer te zetten om je kleding stijlvol en makkelijk te organiseren. En nu je toch bezig bent, verander je badkamer in een oase van rust door alle flessen en spullen op te ruimen met behulp van slimme opslagoplossingen. De producten van onze ReNew Bathroom collectie zijn erg handig en zien er ook nog eens goed uit!

Reacties