string(1) "a"

5 leuke (online)winkels voor betaalbare posters

Een saaie, kale muur? Wat moet je er mee? Hier zijn vijf winkels met de leukste posters! 

Jaimy van de Wal

Heb jij ook een muur in je huis waarvan je nou niet weet wat je er mee moet doen? Dan gaan deze winkels jou daar bij helpen, hier zijn vijf leuke winkels voor betaalbare posters zodat jouw muren er nooit meer saai uitzien!

WIJCK.


Foto
Als je een beetje fan bent van steden dan zijn de posters van WIJCK. de perfecte wanddecoratie. WIJCK. maakt lijntekeningen van een heleboel steden, gebouwen en wijken. Door de minimalistische uitstraling van deze posters zijn ze goed te combineren met andere kunstwerken. En de prijs is ook nog eens leuk, vanaf 9,90,- heb je al een poster van jouw favoriete stad.

Flying Tiger


Soms moet je even goed zoeken, maar de Flying Tiger heeft vaak hele leuke posters! Zoals deze wereldkaart en dat voor maar 5,- ! (De lijst zat er niet bij, deze kan je online vinden.)

IKEA


Foto
Ook bij de IKEA hebben ze genoeg leuke posters en afbeeldingen. Van grote, wat duurdere afbeeldingen tot een set van drie kleinere afbeeldingen. Het leuke is dat ze ook heel veel verschillende stijlen hebben. Natuurfoto’s, tekeningen en zelfs wereldkaarten, iets in de collectie van de IKEA past wel bij jouw interieur.

Xenos


Foto
De Xenos? Jazeker! Ze hebben misschien wel meer leuke dingen dan je denkt, van vintage posters tot letterborden. Wat de Xenos ook heeft wat heel leuk is is: krijtbordverf! Als deze verf droog is, kun je er met krijt of een krijtstift opschrijven en tekenen. Op deze manier kun je eindeloos van muurdecoratie veranderen en ben je zelf de kunstenaar!

Desenio


Foto
Desenio is een online poster winkel met een Scandinavische uitstraling. Helemaal handig is dat Desenio ook lijsten met je juiste maat erbij verkoopt voor een klein prijsje. En met genoeg posters om uit te kiezen, zit er vast wel iets bij dat bij jouw interieur past!

Reacties