Wandbekleding van echt hout

02 Juni 2017

Vurenhouten klikmodules exclusief verkrijgbaar bij Hornbach.


Een hit bij doe-het-zelvers: wandbekleding van echt hout, waarmee je eenvoudig een zomerse sfeer in huis haalt. Bij Hornbach zijn vanaf nu vurenhouten klikmodules van Island Wood te koop. Wandbekleding geïnspireerd op de sloophout-trend, eenvoudig te verwerken als bekleding van wanden, deuren en meubelen.

Met de vurenhouten klikmodules van Island Wood geef je een wand in no-time een zomerse Ibiza-uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen ‘Beach White’, ‘Coastal Blue’ en ‘Caribbean Green’, alle drie geïnspireerd op verre reisbestemmingen. Carl Sparwer, merchant bij Hornbach: “Wij zijn blij dat we deze echte houtpanelen aan ons assortiment konden toevoegen. Moderne wandbekleding is al langer populair en veel mensen geven de voorkeur aan panelen van echt hout. Het mooie van deze wandbekleding is dat je er altijd een unieke wand mee maakt. Iedere plank heeft zijn eigen kleur en structuur en daarmee zijn eigen karakter.”

Eenvoudige montage

De modules zijn circa 7 mm dik en eenvoudig te monteren dankzij hun mes- en groefverbinding. Het hout is eenvoudig te verwerken. De panelen lenen zich voor talrijke toepassingen, zoals bekleding van wanden en deuren, maar ook als commode, tafelblad of bed-ombouw. Met een transparante laklaag erover kan Island Wood ook buiten worden toegepast om het terras op te sieren.

Lokaal geproduceerd en milieuvriendelijk bewerkt

De FSC-gecertificeerde vurenhouten planken zijn in Nederland geproduceerd. Met een nieuwe productietechniek bewerkt Island Wood het hout op een milieuvriendelijke manier in elke gewenste kleur, compleet met de verweerde look die zo karakteristiek is voor sloophout. De modules van Island Wood zijn in alle Nederlandse Hornbach-vestigingen verkrijgbaar.

AANBEVOLEN

Muursticker: leuk in de babykamer, kinderkamer of andere kamer

Tips om een muursticker te maken voor de babykamer...

Kamer En Suite Modern

Ensuite is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken...

Behang Dandelion2

Behang Dandelion is een rustig en vriendelijk ontw...

KAMER EN SUITE

Ensuite is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken...

VERF: in maar 6 stappen naar een fris interieur met een nieuwe look

Je muur schilderen een enorm karwei? Welnee, er zi...
Advertentie