Foto: Lingen Keramiek natuurlook steenstrips

Steenstrips zijn weer helemaal in

Een ruimte wordt vaak mooi, rustig en in balans als er één grote eyecatcher is

Waarom niet er voor kiezen om een hele wand er uit te laten springen. Steenstrips zijn weer helemaal in als wandbekleding! De baksteen look uit de jaren ’70 heeft plaatsgemaakt voor een moderne natuursteen look. Daarmee geef je op een snelle en makkelijke manier een prachtig effect aan de wand.

Steenstrips in elke ruimte

Er zijn vele manieren om steenstrips op een decoratieve manier toe te passen. Schitterend achter de televisie of om de openhaard, maar ook op een enkele losse wand. De steenstrips creëren een diepte en een ritme op de muur met een natuurlijk effect. Geweldig in de woonkamer (zeker met spots op de muur gericht) en origineel in de badkamer. En de keuken krijgt ook een unieke look met een stenen achterwand.

In elke stijl

Steenstrips zijn goed te combineren met zowel een klassieke als een moderne inrichting. De robuuste uitstraling van steenstrips sluiten perfect aan bij de industriële trend van nu. En juist het natuurlijke en de kleur maken deze wandbekleding ook heel goed passend bij een landelijke inrichting.

In vele kleuren leverbaar

Je kunt kiezen voor steenstrips met voegen en zonder voegen. Bovendien zijn er heel veel kleuren leverbaar van licht zand tot donkerantraciet. Met weinig kleurnuance voor een harmonieuze wand en met meer contrast voor een meer spannende uitstraling.

Meer informatie: Lingen Keramiek

Reacties