string(1) "p"

Luxalon® plafond

De Luxalon® plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en zijn vochtbestendig.

Voordelen aluminium plafond

De panelen zijn onafhankelijk van elkaar te monteren en te demonteren zodat de ruimte boven het plafond toegankelijk blijft. Een groot voordeel van het gebruik van een Luxalon® plafond is dat leidingen en buizen weggewerkt kunnen worden. Ook kan er eenvoudig gebruikgemaakt worden van inbouwspots. Luxalon plafonds zijn verkrijgbaar via Paul de Wit BV.

De sfeer in huis wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting, de vloeren en de wanden. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want juist het plafond kan een ongekend beeld¬bepalend effect hebben op het totale interieur.

Een beschimmeld of slecht afgewerkt plafond? Paul de Wit heeft voor u de oplossing! Door middel van een aluminium plafond is uw probleem verholpen.

U kunt een keuze maken uit 44 verschillende kleuren en 6 lameltypes. Het toepassen van een aluminium plafond kan in vrijwel elke ruimte zoals woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

De voordelen van een aluminium plafond zijn onder andere:

  • een mooi en strak afgewerkt plafond;
  • alle oneffenheden worden weggewerkt (zoals leidingen, bedrading en schimmels);
  • het plafond blijft demontabel dus u kunt onafhankelijk een of meerdere lamellen demonteren of vervangen;
  • in het aluminium plafond kan op elke gewenste plaats verlichting worden aangebracht door middel van inbouwspots;
  • onderhoud van een aluminium plafond is minimaal;
  • ook eenvoudig zelf te monteren met hulp en uitleg van het deskundige team;
  • Met de juiste keuze uit de Luxalon® aluminium plafondcollectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw smaak.