Foto: 2020/hexagon-woonkamer.jpg

Een hexagon maakt jouw woonkamer helemaal af

En wat leg je op de vloer dan? Je bent er wat betreft de woonkamer bijna helemaal uit, van meubels tot wandbekleding.

Nu nog iets bijzonders op de vloer en een blikvanger aan de wand. Heb je in dat kader wel eens gedacht aan hexagon tegels? Hexagon betekent letterlijk zeshoek, waarmee je ook meteen weet hoe de tegel er uit ziet en waarmee je echt iets bijzonders op de vloer van de woonkamer krijgt. Zeker in combinatie met een hexagon van linnen aan de muur geef jij je woonkamer een prachtige en bijzondere uitstraling.

Hexagon zorgt voor een natuurlijke touch in je woonkamer

Een hexagon wordt ook wel eens honingraat genoemd. Logisch, want in de bijenkast zie je ook allemaal van die zeshoekige cellen. Wellicht ook om die reden wordt alom gesteld dat je met hexagon tegels een natuurlijke tint in je huis brengt. Juist die natuurlijke uitstraling, die zo nadrukkelijk aan populariteit wint, maakt van hexagon tegels die je woonkamer echt helemaal af maken.

Hexagon tegels ook in variant met mozaïek beschikbaar

Je kunt overigens ook kiezen voor hexagon mozaïek. Zeskantige mozaïek dus. Heel bijzonder ook waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten mozaïek dat op matjes geplaatst is. Populair en heel erg bijzonder is wel glasmozaïek met hexagon steentjes met afmetingen van 2,7 bij 3 centimeter en van 4 millimeter dikte. Kies je – om maar in de natuurlijke sfeer te blijven- voor de natuursteenlook mozaïek dan heb je dus echt iets bijzonders op de vloer in je woonkamer. Iets waarmee je het verschil maakt en je woonkamer en dus je woning net die finishing touch geeft. De variant in natuursteen is 5 bij 5 centimeter en een centimeter dik. Je kunt deze uitvoering ook nemen in wit marmer of warm mokka. 

Combineren met een hexagon van linnen met daarop dierbare herinneringen

Bij hexagon tegels op de vloer, in welke vorm dan ook, combineer je op subtiele wijze accessoires. Met een hexagon van linnen bijvoorbeeld, met daarop je meest dierbare herinneringen of je kinderen. Met daarbij bijvoorbeeld een hexagon spiegel en andere hexagon wanddecoratie en je brengt lijn in de inrichting van je woonkamer, die vanwege het gebruik van hexagon tegels en met de hexagon van linnen als blikvanger toch al uniek en heel erg fraai is. Hexagon is dé nieuwe vorm, een vorm die je meer en meer terugziet in de Nederlandse huiskamers. En dat is niet voor niets.

Reacties