Artprint

U wilt een mooie wanddecoratie, maar kunt niets vinden naar uw gading? Dan biedt Artbol.nl de oplossing. Bij Artbol.nl kiest u een artprint en een passende lijst erbij naar uw smaak. U kunt interactief uw wanddecoratie samenstellen! Artbol.nl heeft artprints en lijsten voor ieder budget en naar iedere smaak. Door een enorme collectie samen te stellen en beschikbaar te krijgen kunnen ze een breed publiek te bereiken en interesse creëren in kunst en wanddecoraties.

Productomschrijving

"Inlijsten is een vak apart." Vakkundig inlijsten is volgens Artbol.nl een de juiste mix van kennis, keuze, en creativiteit.
 
Het team van vakmensen en it-specialisten willen u graag op een perfecte manier tot dienst zijn.
Artbol.nl biedt de mogelijkheid om zelf uw eigen wanddecoratie samen te stellen, afgestemd op uw smaak en passend bij uw interieur. U heeft bij Artbol.nl de keuze uit een uitgebreide collectie artprints/kunstreproducties/posters/originele kunst, die u door Artbol.nl kunt laten inlijsten. Hierbij hebt u de keuze uit houten en aluminium lijsten die voor u op maat worden gemaakt.

In de online inlijstmodule treft u op dit gebied ook de nieuwste trends aan, om uw inlijsting tot een blikvanger in uw interieur te maken.
Ook kunt u online wissellijsten bestellen zowel in hout als aluminium in diverse standaard maten.
 
Op Artbol.nl bestelt u uw wanddecoratie op een veilige en gemakkelijke wijze.
 
Enkele voorbeelden van lijsten:
 

Impressie


Voorbeelden van kunst