Rubens

Met Rubens biedt Designflooring hun breedste assortiment planken en tegels voor de meest betaalbare prijzen, zodat er voor iedereen wat bij zit. Elk dessin heeft een authentieke, natuurgetrouwe uitstraling. Door de ruime keus aan designstrips en -randen kunt u uw eigen, unieke decor samenstellen.

 

Rubens collectie

 

Van geverfd hout tot verweerd steen, de Rubens collectie heeft het allemaal. Met keus uit elf nieuwe houteffecten en vier nieuwe steeneffecten vindt u voor elke ruimte uw droomvloer.

De vernieuwde Rubens collectie biedt keus uit een breed assortiment schitterende hout- en steendesigns. De nieuwe producten volgen de laatste trend op de voet en komen tegemoet aan de vraag naar verouderde, geverfde en verweerde effecten.

Geïnspireerd door de trend naar natuurlijke materialen met een rustieke of verouderde uitstraling hebben zij een reeks eikenproducten ontwikkeld met een gekalkte, verbleekte of versleten 'look'. De extra grote houten planken van 915 x 152 mm hebben een eigentijdse uitstraling en zijn sneller te leggen.

De nieuwe Portland, Cumbrian, Bath en York steentegels combineren stijl met functionaliteit en komen met name tot hun recht in gangen, eetkamers, badkamers en keukens. Door het extra grote formaat van 457 x 305 mm zorgen deze tegels voor meer impact en een kortere legtijd.

Rubens nieuwe stijl - compleet met bijpassende designstrips en randen – is typerend voor het scala aan mogelijkheden dat Designflooring biedt.