Professionele tapijtreiniging

Tapijtreiniging NH is een onderdeel van NH Facilitair. Wij verzorgen de reiniging van vloerkleden en tapijten door heel Noord-Holland en Zuid-Holland.

Gratis halen en brengen

Voor de basisprijs van €20,00 per vierkante meter wordt uw vloerkleed gratis gehaald en gebracht, machinaal uitgeklopt, geïnspecteerd op beschadigingen en mot, machinaal gereinigd, krijgt een specifieke vlekkenbehandeling, en wordt gedroogd in de klimaatkamer. Daarna volgt de eindcontrole, het machinaal stofzuigen en wordt uw kleed ingepakt voor transport.

Dat u ervoor kiest om uw kleed professioneel te laten reinigen is een weloverwogen besluit. Hierdoor heeft u veel langer plezier van uw kleed. Omdat wij van Tapijtreiniging NH alleen de beste kwaliteit willen leveren, maken wij uitsluitend gebruik van professionele machines en reinigingsmethodes. Ons basistarief is slechts €20,- per M2 inclusief vlekbehandeling, kloppen, reinigen, spoelen, centrifugeren, drogen, zuigen en transport.

Specifieke behandelingen gericht op uw situatie

Heeft uw huisdier een ongelukje gehad? Geen probleem, met de anti-urine/vochtbehandeling elimineren wij alle geurtjes en residuen.

Heeft u vermoedens dat er vlooien(eitjes), mijten of andere parasieten in uw vloerkleed zitten? Met de anti-vlo/mot behandeling is uw kleed gegarandeerd vrij van ongedierte. Ook de eitjes en larven worden met deze behandeling vernietigd.

Heeft u waterschade aan uw kleed? Met de waterschade behandeling is uw vloerkleed weer als nieuw. Tip! Via uw verzekering kan u de tapijtreiniging en waterschade behandeling vaak laten vergoeden.

Verplicht uw verzekering u om uw vloerkleed of gordijnen brandvertragend te laten impregneren? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, uiteraard mét certificaat voor de verzekeringsmaatschappij.

Waarom uw kleed laten reinigen via Tapijtreiniging NH?

  • Werkt snel, goed en doeltreffend
  • Gratis haal- en brengservice
  • Heldere prijzen, geen verrassingen achteraf
  • Diverse betalingsmogelijkheden: vooraf per bank of contant/pinnen bij aflevering
  • Behandeling duurt slechts 7 dagen (uitgezonderd urine-, vlo- of waterschade behandeling)
  • Wij geven een 100% garantie voor het elimineren van urinegeuren
  • Aanbevolen door diverse stomerijen en tapijtleveranciers
  • Wij beschikken over alle soorten reinigingsmachines en reinigingsmethodes

Particulier & zakelijk in Nederland
Wij kunnen vrijwel alle soorten vloerkleden reinigen, denk bijvoorbeeld aan een wollen kleed of Perzisch tapijt. Ook voor vaste vloerbedekking kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over professionele machines om uw vaste tapijt volledig te reinigen.

Wij beschikken over een speciale wasstraat voor de reiniging van vloerkleden. Een goede, professionele reiniging geeft een kleed niet alleen een mooier aanzien, ook de levensduur van het kleed wordt aanzienlijk verlengd.

Sinds maart 2019 zijn wij verplaatst naar een nieuwe locatie, welke ook toegankelijk is voor onze klanten. Hierdoor kunt u nu ook de keuze maken om een kleed zelf te brengen wanneer het u uitkomt.