Pro-per

Partner

Perfect Korreltapijt

De ideale vloer en vereist weinig onderhoud. Dagelijks vormen inloopvuil, zand, (dieren)haren en stof een 'bedreiging' voor uw vloer, maar niet voor korreltapijt.

Impressie

 

 

 

Productomschrijvig

Korrel5.jpg

Een korreltapijt van Pro-Per geeft u met een minimum aan onderhoud een maximum aan woonplezier. Deze vloer is onderhoudsarm, slijtvast, kleurecht en vooral comfortabel en mooi. Door de open structuur van het korreltapijt neemt deze vloer de omgevingstemperatuur aan. Dat geeft – zelfs op blote voeten – een aangenaam en warm gevoel. Het effect van vloerverwarming wordt ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren.  Korreltapijt is op iedere smaak en stijl aan te passen. Het is verkrijgbaar in zoÂ’n 1.000 verschillende kleuren en kleurcombinaties die we ook nog eens in elk gewenst patroon aan kunnen brengen. Oneindig veel mogelijkheden dus!

 

Het onderhoud is minimaal; éénmaal per week stofzuigen is voldoende om stof en zand uit de open structuur te verwijderen. Groot onderhoud kunt u uitvoeren met behulp van de gratis bij ons te lenen professionele waterstofzuiger. Elke korreltapijt vloer leveren wij met maar liefst 5 jaar garantie zonder procentuele afbouw!

MEER VAN DIT BEDRIJF