Olddutch plankenvloer

Oude brede plankenvloeren stralen karakter uit, refereren naar vroeger, leven echt in je huis en voelen heerlijk robuust. OldDutch van Oldhuys is zo'n plankenvloer; de vloer kan tot zelfs 90 cm breed geplaatst worden! Glad geschaafd of met kenmerkende lintzaagstrepen nog zichtbaar in de plank. Is het verleden niet heerlijk!  

Productinformatie

Maak kennis met het unieke product Eiken OldDutch. Het kenmerkende van deze collectie is dat iedere vloer uniek is en bovendien maatwerk is.

Er zijn plankendiktes mogelijk van 18 t/m 35mm en breedtes tot en met 90cm.

Prijzen vanaf 89,- euro per m2.

Laat je inspireren door het fascinerende aanbod van houten vloeren en vraag een offerte aan!

 

Werkwijze
Na een oriënterend gesprek bij jou thuis maakt Oldhuys aan de hand van je wensen een sample (monsterpaneel) van de vloer van jouw keuze. Dit paneel van de vloer van je keuze kun je eerst rustig thuis bekijken. Zodoende weet je exact wat het eindresultaat van de vloer wordt. Oldhuys is gespecialiseerd in zeer brede plankenvloeren in diverse houtsoorten. Aangezien ze deze delen zelf importeren en fabriceren kunnen ze goedkoper leveren doordat de dure tussenhandel is uitgeschakeld. Daarnaast werken ze zonder showroom en tonen de vloeren thuis, wat wederom een scherpe prijsstelling bewerkstelligt.

Aangezien iedere vloer maatwerk is en speciaal voor iedere OldDutch vloer aan de hand van jouw wensen Eiken geselecteerd wordt, dien je wel rekening te houden met een levertermijn van minimaal 3 maanden.

 

 

 

SPECIALE AANBIEDING:

OLDDUTCH Abbey 20MM MASSIEF
14 t/m 23cm breed
Prachtige partijen massieve vloerdelen met een kenmerkend robuust karakter, speelse kleurschakeringen en een royale uitstraling.
Teruggeschaafd van onze OldDutch delen naar 20mm.
Nu geen € 69,95 maar
Nu slechts € 49,- per m2
 

Print deze webpresentatie en ontvang nog eens extra 3 euro korting per m2 bij inlevering van de print van deze webpresentatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Oude stammen worden opgehaald (foto links)  en vervolgens gezaagd en verder bewerkt (foto rechts).