Grindvloer

Een sobere vloer kan bijzonder worden gemaakt met een opvallende kleur of mooie print. Met de hedendaagse vloeren is het zelfs mogelijk eigen creaties te verwezenlijken. Voor een optimaal effect is hier gekozen voor een grindvloer van Janmaat vloeren met daarin een persoonlijk ontwerp.

Productomschrijving

Een sobere vloer kan bijzonder worden gemaakt met een opvallende kleur of mooie print. Met de hedendaagse vloeren is het zelfs mogelijk eigen creaties te verwezenlijken. Voor een optimaal effect is hier gekozen voor een grindvloer van Janmaat Grindvloeren met daarin een persoonlijk ontwerp.

Niets is leuker dan het bezoek vertellen dat het ontwerp in de vloer een eigen creatie is, nietwaar? Met een grindvloer zijn de mogelijkheden groot. De keus in kleur en vorm is oneindig. Kijk naar de ruimte, kies een kleur, maak een ontwerp en overleg met de grindvloer specialist. De grindvloer specialist kan precies alle doÂ’s en dontÂ’s uitleggen. Samen kom je tot het uiteindelijke ontwerp.

Korreltapijt bestaat uit kleine grindkorrels, verkrijgbaar in diverse gradaties, die worden gemengd met transparante epoxyhars. Dit mengsel wordt naadloos op een ondervloer aangebracht, die is voorzien van een primer. De grindvloer wordt in overleg professioneel door de grindvloer specialist aangelegd. Het is dus geen doe-het-zelf klus.