Verlichte trends voor een warm najaar

Wanneer we even stilstaan bij het belang van licht in ons leven, merken we inderdaad dat deze wonderlijke bron ons altijd en overal leidt

15 September 2020

Is het niet natuurlijk licht, dan wel artificieel. Zo staan we op met de ochtendschemering, zoeken we tijdens de lunch een plekje op in de zon en maken we het ’s avonds op de bank lekker knus met sfeerlampen. De laatste jaren hechten we dan ook steeds meer waarde aan een goed verlichtingsplan in huis en hiervoor heeft Modular Lighting Instruments diverse toepassingen. Ontdek hier hun laatste warme trends van FW 2020-2021.

1) Een vederlicht design – De Pista track met bekroonde Minude spot

 De Pista track van Modular Lighting Instruments zorgt voor een hele nieuwe dimensie in huis. Of je nu kiest voor de plafond- of de suspensionversie. Beide opstellingen zorgen voor een speelse en kunstige dynamiek. Als een van de vele armaturen die op de track magnetisch vastklikt, is de Minude zowel spot als hanglamp. De award winnende armatuur komt in zwart, wit en 4 geanodiseerde kleuren en combineer je voor een uniek en verfijnd verlichtingsplan met ledmodules in de track en/of andere vastgeklikte spots.

2) Vernieuwde finesse – Minude Suspension

 Zoals hierboven beschreven, is de Minude voor op de Pista-track een oude bekende in het Modular L.I.-gamma. De succesformule van de armatuur – suspended of als spot – werd recent elegant doorgetrokken naar een uitvoering als ‘vrijstaande’ hanglamp waar geen track meer aan te pas komt. De slanke, kenmerkende look van Minude bleef uiteraard behouden, maar de toepassingsmogelijkheden werden door de extensie van de lijn wel een stuk uitgebreider. De Minude Suspension komt in een in- en opbouwversie en is beschikbaar in dezelfde 6 kleuren als de Minude spot, nl. wit, zwart en geanodiseerd zwart, zilverbrons, brons en champagne.

3) De kameleon van het licht – Shellby Skins

 Eerder dit jaar verscheen de spectaculaire Shellby van Jeffrey Huyghe al op het toneel van Modular L.I.. De inbouwlamp die je zowel in de muur als in het plafond kan plaatsen was tot nu toe beschikbaar in zwart, wit of zwart/wit. Dit najaar zorgt Modular L.I. voor een change of scenery in huis en lanceert haar Shellby Skins: een flinterdun inzetstuk dat in de holte rond de glazen bol wordt bevestigd en de oesterlamp in een van de 4 geanodiseerde kleuren – zilverbrons, brons, champagne of goud – hult. Naast dit warme palet werd ook een parelwitte skin ontwikkeld die vele schakeringen van de binnenkant van een schelp nabootst: soms wit, soms grijs, dan weer een roze gloed die overgaat in groen. Lees hier alles over de Shellby.

 

Reacties