Eindelijk thuis! "Hey Google, doe het licht in de woonkamer aan"

Bedien je slimme Philips Hue-verlichting in heel het huis met een simpele opdracht aan je Google Assistent.

11 Oktober 2018

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, kondigt vandaag aan dat het Philips Hue draadloze verlichtingssysteem zijn Nederlandse samenwerkingsdebuut maakt met Google Home en Google Home Mini, de spraakgestuurde speakers van Google. Na de succesvolle introducties van Google Home in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland komt de slimme speaker nu ook in Nederland beschikbaar. De speaker wordt bediend via de Google Assistent, die je vragen beantwoordt en je helpt om dingen te regelen. De Google Assistent is oproepbaar via meer dan 500 miljoen apparaten, beschikbaar in een veelvoud aan talen en werkt samen met meer dan 5.000 typen slimme apparaten. Consumenten in Nederland kunnen de Google Home en Google Home Mini gebruiken om hun Philips Hue verlichting te regelen.

Je kunt je Philips Hue-lampen met Google Home niet alleen in- en uitschakelen, maar ze ook dimmen of instellen op de kleuren waarmee je thuis je ideale sfeer wilt scheppen. Als je bijvoorbeeld de lichtsfeer voor een etentje wilt instellen, vraag Google Home dan: “Hey Google, dim het licht in de eetkamer naar 20 procent.” De ruimte hult zich direct in prettig gedempt licht waarin jij en je gasten zich ontspannen en thuis voelen. En als je thuis de wedstrijd van je favoriete club wilt kijken, kun je je Google Assistent opdracht geven de kamer te verlichten in de kleuren van je club, voor de ultieme wedstrijdbeleving.

Om de stap naar slimme spraakgestuurde verlichting gemakkelijk te maken hebben Philips Hue en Google een voordeelbundel samengesteld met een Google Home Mini en een Philips Hue white and color ambiance starter kit (incl. Hue bridge, 3 kleurlampen en 1 dimmer switch). De adviesprijs is 189 euro. De verkooppunten zijn: Coolblue en Mediamarkt (allebei instore & online) en bol.com

Reacties
movie

doe de licht dicht

11 maanden geleden
movie

doe de licht dicht

11 maanden geleden
Ton

Doetinchem

Vorig jaar
movie

hii

11 maanden geleden
movie

hii

11 maanden geleden
movie

hii

11 maanden geleden
movie

hii

11 maanden geleden
Anderen bekeken ook