Trendy behangcollectie ESTAhome: Regatta Crew Surf Edition

Maritieme klassiekers maken hun comeback met de nieuwe trendy behangcollectie Regatta Crew Surf Edition van ESTAhome.

18 Augustus 2018

Het trendy Nederlandse behangmerk ESTAhome brengt een nieuwe maritieme behangcollectie uit, waarmee je de heerlijke en relaxte sfeer van surfen & zeilen, het strand en de buitenlucht in huis haalt: Regatta Crew - Surf Edition. In deze nieuwe collectie combineert ESTAhome haar maritieme klassiekers op een geweldige manier met prints die geïnspireerd zijn op de laid back Australische surfcultuur, waardoor de collectie een klassiek, maar tegelijkertijd stoer en sportief karakter heeft.

Maak van je huis een strandhuis

De zon op je huid, de zilte zeelucht, de wind door je haren en het ultieme gevoel van vrijheid dat je op het water ervaart. Je hoeft niet langer aan het strand te wonen om dit gevoel elke dag te kunnen ervaren, want met de nieuwste collectie van ESTAhome lijkt het altijd alsof de zee heel dichtbij is.
Door de natuurlijke materialen zoals steiger-, sloop- en verweerd hout, de combinatie van marine blauw, rood en wit, de prints met typische surfelementen en klassieke maritieme items ontstaat de ultieme beach look. In de collectie zijn daarnaast nautische dessins opgenomen in trendy army green, stoer zwart-wit en poeder roze – kleuren die helemaal aansluiten bij de trends van nu.

Sun. Sand. Surf.

Schetsen van zeilschepen, wereldkaarten, ankers, kompassen en nautische strepen - de trendy behangprints van Regatta Crew - Surf Edition geven elke woon- of slaapkamer een maritieme touch. Voor een meer relaxte Australian surf vibe zijn er diverse digitale fotowanden in de collectie opgenomen met gave surfprints of tropische palmbomen die je even mee Down Under nemen. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een stoere jongenskamer.

Verkoopadressen

Het behang uit Regatta Crew - Surf Edition collectie kost tussen de €36,95 en €39,95 per rol (53cm. x10.05m.). Alle behangprints van Regatta Crew - Surf Edition zijn gedrukt op een milieuvriendelijke vliesdrager die gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar!

Regatta Crew - Surf Edition is verkrijgbaar via de webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en bij de betere verf- en behangspeciaalzaken. Kijk voor meer informatie over Regatta Crew - Surf Edition en andere collecties op ESTAhome of stuur een e-mail naar hello@estahome.nl.

Reacties