Foto: praxis-behangcollectie

Praxis: geheel vernieuwde behangcollectie

Snelle en stijlvolle manier om je huis een opfrisser te geven met behangcollectie Praxis.

Praxis: geheel vernieuwde behangcollectie

Toe aan een opfrisser van het interieur? Met behang geef je het huis eenvoudig een nieuwe uitstraling. Praxis – dé decoratieve Doe Het Zelf-winkel van Nederland – introduceert een nieuwe collectie exclusief behang in vier eigentijdse stijlgroepen. Trends zijn combinaties van uni en dessin of het behangen van één muur. Voor de minder ervaren klussers is vliesbehang een uitkomst.

De situatie op de huizenmarkt zorgt ervoor dat veel mensen zoeken naar een manier om hun bestaande interieur een nieuwe uitstraling te geven. Gezellig of stijlvol; met behang geef je ieder vertrek een geheel nieuwe look. De combinatie van een mooi dessin met een bijpassende uni zorgt voor een prachtig totaalbeeld. Een andere trendy optie is het behangen van één muur. Op deze manier kan je prachtige accenten aanbrengen in het interieur.

Praxis: geheel vernieuwde behangcollectie
Om mooi te behangen hoef je geen ervaren klusser te zijn. In de afgelopen jaren heeft vooral het snelle behangen met vliesbehang aan populariteit gewonnen. Vliesbehang is makkelijk te verwerken doordat je alleen de muur hoeft in te smeren met lijm en het behang direct op de muur plakt. Als je na een aantal jaren toe bent aan verandering, is het behang eenvoudig te verwijderen.

Vier stijlgroepen voor elk interieur
Het nieuwe behangassortiment van Praxis is opgebouwd uit drie vertrouwde eigen Praxis-merken: Perfection is het paradepaardje onder de behangmerken met subtiele vergrijsde dessins met glanseffecten uitgevoerd in strakke strepen en creatieve bloemdessins. Decomode biedt een gevarieerde collectie die bestaat uit uni’s en dessins gebaseerd op drie verschillende kwaliteiten zodat er meer dan voldoende keuze is voor elk interieur. Klanten kunnen kiezen uit behang op basis van papier, vinyl, of vlies. Onder het label Sencys vallen de overschilderbare dessins op papier en vliesbasis; gemakkelijk toepasbaar op diverse moeilijkere ondergronden. Met dit behang geef je elke muur een mooie structuur, welke vervolgens overschilderd kan worden in de gewenste kleur.

In het brede assortiment, met ruime keuzemogelijkheden op het gebied van dessins, verwerkbaarheid en kleur is er voor ieder wat wils. Van elegante bloemdessins tot grove weefsels, van de natuursteen-look tot zachte naturellen; De vier stijlgroepen Elegance, Folk remix, Urban line en Earthy dream sluiten aan op ieders smaak. Bovendien worden door de Praxis-inkopers voortdurend nieuwe trendstijlen uitgewerkt en worden er in de loop van het jaar weer nieuwe trendy en klassieke dessins toegevoegd.

Meer informatie: www.praxis.nl

Publicatiedatum: 3 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties