Nieuwe behangcollectie Eijffinger: Un Bisou

Behangcollectie Un Bisou van Eijffinger gaat over het vinden van moois.

‘En route’… De geur van hooi. Een mistige zon verwarmt de glooiende heuvels. De bladeren aan de bomen wuiven zachtjes in de wind. Een kronkelend landweggetje, omzoomd door bloeiende bermen en rijpe bramen, leidt je naar een dorp dat diep verzonken lijkt in de tijd. Afgebladderde muren en roestige deuren. Zal je hier iets nieuws beginnen, misschien een chambre d’hotes?

Elke plek is een belofte. Iedere verweerde trede omhoog is een stap dichter naar een nieuwe ontdekking. Drukke straatjes vol geroezemoes, de stilte van een statig plein. Hele dagen slenteren langs de Seine, vanaf een bankje het leven gadeslaan. Een blije glimlach rond je mond. Wat brengt de dag van vandaag?

Un Bisou gaat over het vinden van moois. Het koesteren van schoonheid en de voelbare verhalen van vintage vondsten. Heimwee naar de warme sprei van oma om je heen. Levendige bloemen schitteren tegen oude muren, sterren flonkeren tegen lieflijk pastel. Tastbare patronen van fijn borduurwerk en porseleinen servies. Zacht roze, teder turquoise, maar ook hemelsblauw, crème en goud. Un bisou koestert de warmte van vroeger en verenigt het met het sprankelende van nu.

Meer informatie: www.eijffinger.nl

reacties
anderen bekeken ook

Vintage verf in alle kleuren

Happy New Home

Met fotobehang zorg je voor een persoonlijke touch

Guido van Loon

Zo zorg jij voor een retro interieur

Guido van Loon

Vijf tips voor het schilderen van je woonkamer

Guido van Loon

Ontdek nu het leukste behang!

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie