Nieuwe behangcollectie Eijffinger: Un Bisou

Behangcollectie Un Bisou van Eijffinger gaat over het vinden van moois.

‘En route’… De geur van hooi. Een mistige zon verwarmt de glooiende heuvels. De bladeren aan de bomen wuiven zachtjes in de wind. Een kronkelend landweggetje, omzoomd door bloeiende bermen en rijpe bramen, leidt je naar een dorp dat diep verzonken lijkt in de tijd. Afgebladderde muren en roestige deuren. Zal je hier iets nieuws beginnen, misschien een chambre d’hotes?

Elke plek is een belofte. Iedere verweerde trede omhoog is een stap dichter naar een nieuwe ontdekking. Drukke straatjes vol geroezemoes, de stilte van een statig plein. Hele dagen slenteren langs de Seine, vanaf een bankje het leven gadeslaan. Een blije glimlach rond je mond. Wat brengt de dag van vandaag?

Un Bisou gaat over het vinden van moois. Het koesteren van schoonheid en de voelbare verhalen van vintage vondsten. Heimwee naar de warme sprei van oma om je heen. Levendige bloemen schitteren tegen oude muren, sterren flonkeren tegen lieflijk pastel. Tastbare patronen van fijn borduurwerk en porseleinen servies. Zacht roze, teder turquoise, maar ook hemelsblauw, crème en goud. Un bisou koestert de warmte van vroeger en verenigt het met het sprankelende van nu.

Meer informatie: www.eijffinger.nl

reacties
anderen bekeken ook

Vijf tips voor het schilderen van je woonkamer

Guido van Loon

Het allermooiste behang: hier vind je tips, trends en lekker veel...

Sandra van Koningshoven

Carte Colori Kalkverf

Luxe behang

Zo zorg jij voor een retro interieur

Guido van Loon

Abonneer u op de schilder

Advertentie
Advertentie
Advertentie